Website uri in HD

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
ionela232
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna seara la toata lumea. Am o intrebare daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri. Multumesc Anticipat. Exista posibilitatea sa lucrezi pe mai multe websiteuri in HD pe acelasi sistem ?! De exemplu pe eurolive am incercat dar nu merge cu splitter, decat direct din sursa video. FMLE-ul ala merge sa-l folosesc cu splitter ? Nu am incercat pana acum. Eu lucrez pe LJ, Xlove, Eurolive, ImLive, Cams, Streamate si Xmodels si am 2 sisteme la dispozitie. Ce combinatie as putea face cu cat mai multe din cele enumerate cu cele doua sisteme sa lucrez in HD ?
juanvaldino
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

depinde de sistem ce configuratie are, in principiu cu webcamsplitter verysoft (40$) poti folosii toate site-urile pe un singur sistem
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

juanvaldino scrie:depinde de sistem ce configuratie are, in principiu cu webcamsplitter verysoft (40$) poti folosii toate site-urile pe un singur sistem
E suficient cel de $20.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”