Calitatea imaginii e praf pe laptop lenovo
-
Radu_50000
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Salut. Am primit un laptop Lenovo 3 Pro-1370, pretul in magazin e vreo 60 mil. Am conectat camera dar am o problema... calitatea imaginii este praf...se vede in reluare ...intrerupt ...Nu este laptopul pentru asta ? am omis un program sau de genul ? .. Ma puteti ajuta va rog ? sunt nou in domeniu... :?
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Calitatea imaginii cum prezintii tu situatia poate fi influentata de cativa factori, setarile camerei, rezolutia din camera rezolutia la care privesti tu, lumina folosita. Pentru fiecare din aceste lucruri exista topic dedicat in forum unde se explica totul pe larg. Vezi local sau online pe site ? Sunt multe de discutat dar deja sau cam discutat.
Spor acolo
Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
Radu_50000 scrie:Salut. Am primit un laptop Lenovo 3 Pro-1370, pretul in magazin e vreo 60 mil. Am conectat camera dar am o problema... calitatea imaginii este praf...se vede in reluare ...intrerupt ...Nu este laptopul pentru asta ? am omis un program sau de genul ? .. Ma puteti ajuta va rog ? sunt nou in domeniu... :?
Salutare Radu,
E laptopul cu indicativul " Yoga " , ultraportabil /touchscreen / Intel(R) Processor 5Y70 CPU 1.10GHz / 8GB de RAM / la doar 1,2 kg ?
Laptopul tau este bun pentru sedintele de ...Yoga ! :lol:
Hai sa vorbim serios , acum .
1. Ce camera ai conectat tu ? Te referi ca cea incorporata de 0.9 Mp ? Sau la un webcam extern ?
2. Ce windows ai pe el ?
3.Calitatea imaginii de care spui , o constati imediat ce deschizi webcamul sau pe vreun site ?
4.Banuiesc ca nu folosesti spitter .
Revino cu acele detalii si mai vedem despre ce poate fi vorba . Noi am putea sa te ajutam cu o parere , dupa ce aduci completarile de mai sus , dar ma tem , nu ca esti nou ...ci ca esti prea nou !!
Nu ne-ai spus in ce domeniu esti nou , am dedus . :lol:
Cele bune ,
Googlefun
Later edit .Da Glamour, am scris fara sa vad ca i-ai raspuns si tu .Acum daca i-am scris las asa , dar sa vedem ce spune .Sper ca nu a vrut sa intre pe vreun forum cu depanari IT , si se refera la VCH totusi ...
-
juanvaldino
- User Junior+

acesta este un ultrabook dual core, iar daca este 60mil in magazin asta nu inseamna ca este si bun , pentru web filme si muzica este ok
-
mihai_richG
Ai raspuns la un post de anul trecutjuanvaldino scrie:acesta este un ultrabook dual core, iar daca este 60mil in magazin asta nu inseamna ca este si bun , pentru web filme si muzica este ok