in februarie am achizitionat un ultrabook dell cu windows 8.1 preinstalat si am posibilitatea sa fac update gratuit la windows 10 ce ma sfatuiti sa fac ? sa fac update sau sa raman la windowsul 8.1?
va multumesc mult anticipat
Windows 10 ?
- crazyareola
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sotul meu la instalat acum cateva zile pe un laptop ,mi a zis ca este un prewiev ,beta version ,cred ca asa s-a exprimat,a vrut sa vada cum este dar nu este complet si sunt multe functii care lipsesc;pentru versiunea completa trebuie sa astepti pana in iulie,momentan poti sa faci "preorder" si cand apare il instalezi gratis .
la preorder ma refeream daca sa ma bag sau sa mai astept ?crazyareola scrie:Sotul meu la instalat acum cateva zile pe un laptop ,mi a zis ca este un prewiev ,beta version ,cred ca asa s-a exprimat,a vrut sa vada cum este dar nu este complet si sunt multe functii care lipsesc;pentru versiunea completa trebuie sa astepti pana in iulie,momentan poti sa faci "preorder" si cand apare il instalezi gratis .
- crazyareola
- User Junior

- Been thanked: 0
Pai asta ramane sa decizi tu, daca faci preorder nu inseamna ca esti si obligata sa -l instalezi la momentul respectiv vezi tu ce faci,pana in iulie mai citesti si tu commenturi pe net si te informezi mai bine daca te intereseaza cu adevarat, eu daca il instalez nu o fac pe sistemul de lucru, incerc pe un laptop sa vad cum functioneaza win 10 si apoi decid daca il install pentru chat.
- Nord
- User Activ

- Been thanked: 13 times
Eu folosesc win 10 inca din prima zi cand a fost disponibil si sunt foarte multumit este net superior oricarei variante anterioare !
Sfaturi generale pentru webmasteri incepatori/medii :Tips for webmasters | Live Cams
- WinXPfather
- Moderator

- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times