De cateva zile am o problema: cand misc laptopul se deconecteaza de la wireless/internet prin cablu si nu se mai conecteaza decat dupa restart. Celelalte dispozitive nu au probleme. Are idee cineva ce ar putea fi
Problema internet
Buna,
De cateva zile am o problema: cand misc laptopul se deconecteaza de la wireless/internet prin cablu si nu se mai conecteaza decat dupa restart. Celelalte dispozitive nu au probleme. Are idee cineva ce ar putea fi
inainte sa il duc la un service? Mersi
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
anna94 scrie:Buna,
De cateva zile am o problema: cand misc laptopul se deconecteaza de la wireless/internet prin cablu si nu se mai conecteaza decat dupa restart. Celelalte dispozitive nu au probleme. Are idee cineva ce ar putea fiinainte sa il duc la un service? Mersi
Salutare anna94@ , si La multi ani !!
De cele mai multe ori , la un laptop este vorba de mufa unde intra cablul de internet .Mufa poate fi dezlipita (sau contact slab , imperfect ) .Foarte rar poate fi cazul de defectiune a cipului LAN .
Ca solutie temporara , poti incerca sa nu-l misti prea mult si/sau sa-i gasesti o pozitie cand functioneaza , iar acel cablu sa-l fixezi de masa /suport cu un scoci lat .
Odata aparuta problema , nu prea mai ai ce-i face .Tot la un service vei ajunge cu el in cele din urma ..
La multi ani! Multumesc de raspuns. S-a rezolvat dupa ce i-am umbat prin setari... dar nu stiu cum...
Pe mine ma mira faptul ca se deconecta de la WiFi; ma uitam la serial si imi schimbam pozitia si gata netul
Pe mine ma mira faptul ca se deconecta de la WiFi; ma uitam la serial si imi schimbam pozitia si gata netul