Problema internet

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
anna94
User Junior
User Junior
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,

De cateva zile am o problema: cand misc laptopul se deconecteaza de la wireless/internet prin cablu si nu se mai conecteaza decat dupa restart. Celelalte dispozitive nu au probleme. Are idee cineva ce ar putea fi :) inainte sa il duc la un service? Mersi
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

anna94 scrie:Buna,

De cateva zile am o problema: cand misc laptopul se deconecteaza de la wireless/internet prin cablu si nu se mai conecteaza decat dupa restart. Celelalte dispozitive nu au probleme. Are idee cineva ce ar putea fi :) inainte sa il duc la un service? Mersi

Salutare anna94@ , si La multi ani !! :)

De cele mai multe ori , la un laptop este vorba de mufa unde intra cablul de internet .Mufa poate fi dezlipita (sau contact slab , imperfect ) .Foarte rar poate fi cazul de defectiune a cipului LAN .

Ca solutie temporara , poti incerca sa nu-l misti prea mult si/sau sa-i gasesti o pozitie cand functioneaza , iar acel cablu sa-l fixezi de masa /suport cu un scoci lat .

Odata aparuta problema , nu prea mai ai ce-i face .Tot la un service vei ajunge cu el in cele din urma ..
anna94
User Junior
User Junior
Been thanked: 0

La multi ani! Multumesc de raspuns. S-a rezolvat dupa ce i-am umbat prin setari... dar nu stiu cum...

Pe mine ma mira faptul ca se deconecta de la WiFi; ma uitam la serial si imi schimbam pozitia si gata netul :cry:
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”