Many-Cam probleme si icompatibilitati. Help !

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
TwistedAngel
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Buna,
Am si eu o mica(mare) problema, poate se pricepe cineva sa ma ajute : folosesc Many-Cam ca splitter si de vre-o luna incoace am o problema cu el. Daca folosesc ultima varianta a mnycam-ului nu pot dezactiva acea rezolutie standad 640x480, merge ok pe siturile care cer 16:9 ca rezolutie dar nu si pe cele care cer 4:3, nu doar ca am barele alea negre dar ma vad pixelata rau de tot. Asa ca am facut downgrade la versiunea 4.0.77 pentru ca merge cu ambele rezoulutii , dar nu mai pot folosi Chrome , IE sau Opera, singurul browser care merge e Mozilla. In Chrome IE Opera nu pot selecta camera apare acel dropdown menu gol. Precizez ca folosesc Win10.
:roll: :cry: :roll: :oops: :cry: Ma simt ca in zona crepusculara, orsice fac nu merge ( reinstall, restore point la momentul cand mergea bine.. etc) I-mi vine sa urlu nu alta.
S-a mai confruntat cineva cu problema asta ?
MichelleM
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Well cel mai bine folosesti visit-x si scapi de toate problemele
E free ,e usor si nu foloseste resurse multe
Bafta!
TwistedAngel
User Junior+
User Junior+
Been thanked: 2 times

MichelleM scrie:Well cel mai bine folosesti visit-x si scapi de toate problemele
E free ,e usor si nu foloseste resurse multe
Bafta!
Hum tot ceea ce gasesc cand caut acel Visit x splitter e o versiune veche de vreo 4-5 ani
MichelleM
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Well daca ai Jasmin intra la suport si cere-i lui.Iti va da link-ul direct de unde sa il downloadezi .
O zi buna!
dragica1
User Junior
User Junior
Been thanked: 0

Windows 7/64b si totul ar trebui sa mearga ca uns....multa lume fuge dupa versiuni noi de OS dar nu ia in considerare ca este necesar ceva timp ptr optimizarea softurilor cu versiunea noua ca sa functioneze totul fara probleme.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”