Imagine sacadata c930e pe LiveJasmin

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Yza
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna!
Va urmaresc de multa vreme, dar m-am hotarat si eu intr-un final sa imi fac user...
Vin cu o intrebare care ma roade de o perioada incoace.
Folosesc sau mai bine zis foloseam Logitech c930e si, desi a functionat bine mersi pana la momentul respectiv, de cca. o saptamana incoace, la aprox 2-3 minute dupa ce ma loghez incepe sa se miste sacadat imaginea, din ce in ce mai rau. Mentionez ca lucrez doar pe livejasmin si ma conectez direct prin Logitech (nu folosesc splitterul).
Ceea ce gasesc a fi foarte ciudat este faptul ca fata de pe tura de noapte foloseste camera pe alte site-uri prin splitter-ul Verysoft, imagina vazandu-se foarte clara si fara probleme de genul celor pe care le intampin eu.
A mai avut cineva aceeasi problema?
Mentionez ca c930e-ul in cauza a cam fost mutat zilnic de la un calculator la altul (desi nu prea vad ce ar fi putut sa se strice la el).
Daca a mai avut careva aceasta problema, si mai ales daca a gasit solutia, as aprecia enorm ajutorul.
Multumesc anticipat!
Work your way up to the top and never look back unless you want to see how far you've gone!
JustMee
User Junior
User Junior

am avut aceasi problema ..dar mi a fost rezolvata de admini in circa 12 ore dupa ce au luat ceva logs din calculator ...si mi au spus ca este o problema de la ei ...te sfatuiesc sa vorbesti cu ei ...
Yza

Multunesc!
Am vorbit cu ei acum o saptamana. Mi-au sous ca imi vor trimite un raspuns pe e-mail dar asta nu s-a mai intamplat. Am sa-i abordez mai insistent astazi. Momentan folosesc c920 dar parca tot c930e-ul imi place mai mult...:(
Work your way up to the top and never look back unless you want to see how far you've gone!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”