Se vede in reluare !
- googlefun
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Fii mai explicit ca sa primesti raspunsuri in cunostinta de cauza :snake4cs scrie:Salut . Imi puteti spune , va rog, de ce se vede in reluare , chiar daca e intrat numai pe 2-3 site-uri iar calculatorul are i7 , 8gb ram , SSD etc iar netul rar coboara sub 20 mb upload extern ? Va multumesc
1.Ce inseamna reluare ?
2.Intratul ala ..pe care 2-3 sites ?
3.Splitter ? E setat frame rate peste 20 ?
4.I7 de care ? Ca si dacia are :logan/sandero/duster .Sper ca nu ai luat gunoiul ala de serioux de pe eMag ! (glumesc
5.Ce Windows ..in cat sta CPU ?
6.Netul ala conteaza sa fie mare pe serverele unde sunt sites ,nu doar "extern" .Si chiar asa fiind, sa nu fie fake uploud "made in china" cu ping >50 >100>300 etc etc .
7.Ai versiunea de flash care trebuie ? Framework (daca e cazul ) ? Java
Daca nu specifici toate astea de unde sa stim de ce te vezi in reluare ? Si unde te vezi in reluare ?Direct in pagina unde te loghezi pe site ? Sau ti-a spus cineva ? Sau te-ai verificat tu ? (vezi Imlive /Xlove )
Daca sistemul e nou si instalat recent cum banuiesc , ramane doar netul cu uploud made in china .Mult /prost..dar ieftin .Sa ajunga la toata lumea
Nu stiu cat de pricepi la pc ,dar pot fi multe cauze .Cel mai bine luat in brate si dus la cineva sa instaleze ce trebuie si cum trebuie pe el .
Salut , google ! Mersi de raspunsuri
1. in reluare , adica e o intarziere cam de o secunda iar aceasta e intarziere exista doar pe site uri . Cand deschid splitterul fara sa intru pe site uri , se vede perfect .
2. f4f , streamate si imlive
3. cred ca da , nu stiu exact cum sa-l setez (am webcam splitter pro )
4. nu am luat gunoiul ala
) procesorul e intel core i7 4990
5. windows 7 , cpu sta in jur de 5-10 %
6. din cauza netului banuiesc si eu ca e problema . pingul e mai mare de 50 , ce-i drept.
7. Nici asta nu stiu sigur , o sa verific
Se vede in reluare cand se logheaza pe pagina doar , in splitter se vede foarte bine . Se vede ca se misca rau si au spus o si unii membrii . Mersi inca o data !
1. in reluare , adica e o intarziere cam de o secunda iar aceasta e intarziere exista doar pe site uri . Cand deschid splitterul fara sa intru pe site uri , se vede perfect .
2. f4f , streamate si imlive
3. cred ca da , nu stiu exact cum sa-l setez (am webcam splitter pro )
4. nu am luat gunoiul ala
5. windows 7 , cpu sta in jur de 5-10 %
6. din cauza netului banuiesc si eu ca e problema . pingul e mai mare de 50 , ce-i drept.
7. Nici asta nu stiu sigur , o sa verific
Se vede in reluare cand se logheaza pe pagina doar , in splitter se vede foarte bine . Se vede ca se misca rau si au spus o si unii membrii . Mersi inca o data !
- GlamChatStudio
- GoldMember

- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
Streamate cu imlive?I wish u good luck sa le faci sa mearga bine impreuna :lol:
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
1 secunda intarziere este ceva okey poti sa traiesti cu asta, este si normal oarecum sa apara respectiva secunda diferenta ... poti sa lucrezi si poti sa faci performanta fara nici o problema cu o secunda lag.snake4cs scrie:1. in reluare , adica e o intarziere cam de o secunda iar aceasta e intarziere exista doar pe site uri . Cand deschid splitterul fara sa intru pe site uri , se vede perfect .
Daca ar fi fost 3-4 secunde merita sa iti bati capul dar atata timp cat chatul este corelat cu video nu trebuie sa iti faci griji.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- googlefun
- VIP

Buna poca@ ,pocahontas scrie:Streamate cu imlive?I wish u good luck sa le faci sa mearga bine impreuna :lol:
La mine merge de minune streamate cu Imlive .Perfect chiar .O minunatie de combinatie
Asta pentru ca Imlive a devenit un Mausoleu in aer liber .Mausoleu nu muzeu , ca la muzeu mai vine lumea pe cand in mausoleu inafara de personalul administrativ (adica eu ) ,numai e nimeni .
Evident ca Imlive nu in free , lacatul pe usa (member area ) si nici ca vei fi deranjat .Ma si sperii cateodata cand vad fereastra cu mine de la Imlive
- googlefun
- VIP

Nu internetul de la RDS e problema .snake4cs scrie:) am inteles . Am uitat sa specific ca internetul e de la RDS , sa inteleg ca asta ar putea fi problema ?
Valoarea /puterea internetului e problema .
Daca ai avea banda garantata RDS -ul nu va mai fi o problema .
Ti-ai cumparat un cal de curse englezesc de curse , antrenat /educat (PC-ul ) , dar nu ai jokeu , nici hipodrom de antrenament . Plimbi frumusete de animal la pas ...pe coclauri printre buruieni si ti se pare ca nu fuge cum l-ai vazut la antrenament ?
Pai nu are pe unde , fiind un animal educat si antrenat .....se jeneaza de ce i-ai oferit .
Ia scoate-l tu pe pista de alergari , sa simta zgura sub copite si sa vada tribunele pline ochi !!
Va zbura ca o racheta de sub tine ............