Soft livejasmin
Hello , nu stiu cum se intampla la voi dar eu cand incerc sa scriu ceva pe Jcam, daca nu sunt atenta, imi dispare mouse-ul si nu pot scrie... si cum de cele mai multe ori ma grabesc sa multumesc pt voturi ma enervez ca nu reusesc.
M-am uitat la searile tastaturii dar nu am gasit nimic , la fel si cu mose-ul... exista vreo solutie pt asta? multumec
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Am adus la cunoștință cele de la jasmin aceasta problema în timpul summit-ului de la mamaia.
Echipa tehnica a fost deja contactata si se așteptată răspunsul lor.
Când si cum vor remedia problema nu știu dar este un pas înainte am contractul persoanei care a înaintat problema la tehnic si îl voi deranja.
Echipa tehnica a fost deja contactata si se așteptată răspunsul lor.
Când si cum vor remedia problema nu știu dar este un pas înainte am contractul persoanei care a înaintat problema la tehnic si îl voi deranja.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- Adrian
- Moderator

- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
LaviLovee scrie:Ok , va multumesc pentru raspunsuri . Eu ma gandeam ca este de la mine si din acest motiv nu intelegeam.
Sper sa se rezolve curand ca este foarte deranjant.
Nu este de la tine este o problema generala pe care speram sa o rezolve cat mai repede,
Eu zilele urmatoare am sa contactez persoana din stafful lj care a inaintat problema la departamentul tehnic sa vedem ce se intampla.
Daca apare intre timp vreo modificare te rog sa scrii aici.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!