Hello,
stie cineva un programel cu care sa pot edita o inregistrare video, sa ii aplic cateva efecte frumusele, si sa pot si sa pot face si montaj ? Insa un program asa ca de incepatori care se pricep cat de cat! Ah da! si sa fie MOCA! : :mrgreen:
Program editat video
- Humbert
- User Junior+

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Eu nu imi bat capul cu mai mult.Ai gasit Sony Vegas Pro crackuit?Damn!!!Nu iti apare watermark??
Oricum nu conteaza CUM editezi etc atata cat conteaza CE editezi-sunt si vids mai putin pro facute direct pe web care au castigat etc etc...De multe ori Imliveul e ff subiectiv in ceea ce priveste mad videos.
Oricum nu conteaza CUM editezi etc atata cat conteaza CE editezi-sunt si vids mai putin pro facute direct pe web care au castigat etc etc...De multe ori Imliveul e ff subiectiv in ceea ce priveste mad videos.
God shave the queen!!!!!!!!:O)
- evaeva1
- User Activ

- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 32 times
Pai al meu tot cu Bcc-ul e filmat, insa in montaj cam dispare aceasta senzatie!:) Imlive-ul subiectiv? in ce sens? Eu stiu ca se castiga in functie de voturile mambrilor platitori! :shock:
PS: Am un expert super tare pe partea tech care ma mai ajuta, si nu, nu imi apare nica nimicuta , niciun watermark, nimic! Clear crystal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PS: Am un expert super tare pe partea tech care ma mai ajuta, si nu, nu imi apare nica nimicuta , niciun watermark, nimic! Clear crystal! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Poti folosi acest site : http://www.magisto.com/ ....cateva poze, un filmulet facute de tine cu camera, alegi si o melodie de fundal, daca vrei si siteul accepta of course, daca nu cauta melodii neutre pe net, exista o garla
, si nu ai probleme in a le folosi, trebuie numai sa cauti ... iar dupa ce urmezi pasii pe care site-ul ti-i cere, cei de la Magistro iti vor face montajul, eu am facut la ei montaje super dragute
... daca ai nevoie de ajutor, sa imi spui sa te invat cum sa dai filmuletele jos cand atingi limita admisa de ei la Free trial (ei iti vor da un link de download al filmuletului, dar daca vrei se poate da jos video-ul fara probleme si sa si stergi partea de final cu reclama catre ei
), asta in caz ca nu doresti sa platesti membership, sper sa iti placa si ca ti-am fost de folos
, oricum nu strica sa incerci ce si cum este pe acolo.
Spor la banuti tuturor si o seara cat mai faina! Va pup!
Spor la banuti tuturor si o seara cat mai faina! Va pup!
- Humbert
- User Junior+

SmartGirl, nu multumim, unii vor sa se descurce chiar singuri (si cateodata reusesc-lol).
Eu personal nu as da ever filmulete si poze cu mine unei terte parti in vederea unui montaj.
Data viitoare te rog sa citesti mai atent enuntul, fara a da sfaturi inutile.. :lol:
Eu personal nu as da ever filmulete si poze cu mine unei terte parti in vederea unui montaj.
Data viitoare te rog sa citesti mai atent enuntul, fara a da sfaturi inutile.. :lol:
God shave the queen!!!!!!!!:O)
-
studio_ceva
Buna! pentru editare video recomand Adobe Premier sau daca aveti mac Final Cut ...Sony si alte derivate sunt low profile...am lucrat ca editor de imagine, pot sta la dispozitie cu suport pentru cine are nevoie