Verysoftsplitcam pro se blocheaza

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Elegance
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut...sunt noua in acest domeniu...de curand am decis sa folosesc splitcam de la verysoft(20 de licente pro) problema este ca se blocheaza dupa ce modelul sta logat circa 10 minute....nu inteleg care este problema....
ciupi

Si eu am problema aceasta....dar pe camera handycam, tot din cauza splitterului...dau 2 restarturi si merge, nu in interval de 10 minute, dar la 2 3 ore tot se blocheaza....si am licenta de 40 euro
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Eu nu am intalnit aceasta problema deloc, chiar deloc si am vazut verificat verysoftul pe zeci de pcuri diferite,

Bun era vorba de licenta normala cea de 20$ nu de versiunea pro de 40,
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ciupi

Pe licenta normala nici eu nu aveam probleme...doar pe cea pro
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

ciupi scrie:Pe licenta normala nici eu nu aveam probleme...doar pe cea pro
Nu poti face un Downgrade? ii contactezi sa vezi daca poti sa rezolvi ceva, asta daca nu ai nevoie 100% de versiunea pro.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
ciupi

Pana la urma la mine era/este din cauza portului usb...cand misc putin se blocheaza(am ajuns la concluzia asta)...ciudat e ca pe camera web nu era probleme, ci doar pe handycam....in fine problema rezolvata....
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”