Spliter pentru Mackbook sa am Hd pe site?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
SarahGold
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salut .... (SAD) poate ma ajuti tu, sau cineva in legatura cu ce setari trebuie sa fac, sau ce program de spliter trebuie sa dld pentru un Macbook, sa transmit HD , eventual fara paralel desktop. Pentru ca eu conectez C 920 vede cristal, dar pe site nu reda HD ! Multumesc Anticipat !
Adrian
Moderator
Moderator
Has thanked: 35 times
Been thanked: 56 times

Buna Sarah, este posibil ca Sad sa nu iti poata raspunde pentru ca este foarte ocupat in ultima perioada

Ca sa primesti un raspuns cat mai corect ar fi indicat sa mentionezi despre ce site este vorba dar inainte de toate ai incercat sa dai broadcast direct fara splitter? Asta in eventualitatea in care lucrezi pe un singur site.

Spor acolo
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
SarahGold

Salut Glamour , pai am incercat si nu reda HD, si oricum vreau sa lucrez pe 2 3 site-uri si am nevoie de spliter, am incercat sa-l cumpar pe ce de la Very-Soft, dar nu au aplicatie si pentru Os X :( ! Oricum mersi! Mai astept raspunsuri :)
northface78
User Junior
User Junior

Incearca manycam. Singura problema este ca versiunea de pe site iti reda si acel watermmark cu logo-ul lor,, insa pe torente se gaseste si versiuni ale manycam-ului care sunt crack-uite care daca sunt instalate nu iti mai apare acel watermark.
I am a puzzle that needs some figuring out.
https://www.youtube.com/watch?v=6NP7lbW4SZ0
SarahGold

Mersi Northface.... Eu am cam fugit de Manycam ! Dar o sa iau in considerare ce spui si tu !!!!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”