Am ceva nelamuriri in privinta aceasta, am citit forumul, am urmarit instructiunile, am conectat camera canon legra m 56 prin hdmi, folosesc wecamsplitter de la verrysoft....
Nelamuririle sunt urmatorele; la frame verysoftul imi indica 25 maxim, uneori cobor la 19, 20 si nu inteleg de ce!
Poate nu am facut setarile bine? cand ma duc la hdmi settings in camcoder imi arata hdmi 1920 X 1080i(pe care nu pot sa-l schimb), ma duc in placa de captura avermedia, setez aceeasi valoare , ma duc in webcam splitter aceeasi valoare la source resolutions si apoi la options outpout resolutions aleg 640X480, 800X600...nu mai specific alte detalii, am urmat pas cu pas setarile indicate pe site, nu inteleg de ce coboara pana la 19 frameuri.....Cu BCC_ul erma la 30 .....in setarile camerei scrie frame pot alege intre frame rate PF25 si frame rate 50i, am observat ca indiferent daca aleg 50 i tot la 20, 25 fps ajung....
Si mai e ceva, cand ma duc e ghidul celor de la xlove, scrie ca ei nu recomanda 1080i (i=interlaced), pentru ca ar afecta si cica sunt utilizate de vecgile camere video WTF :shock:
On older Hd camcorders you might only have 720i or 1080i (i=interlaced), these are not recommended, because you will end up with lines on movement (check on google how interlaced image looks like) - even if you deinterlace the quality gets decreased. 1080p (not 1080i) is also fine, but that means a capturing resolution of 1920x1080, you will need a very powerfull pc to be able to proccess this large resolution (reduce it to 800x600 and change format to 4:3 with a splitter software, add colors to it etc), only this aspect can take up to 50% CPU usage from a powerful processor.
In concluzie cum sa fac sa am mai multe frameuri daca e posibil, sa pun rezolutie mai mica in splitter sau cum?Si daca da, ce rezolutie?
Restul componentelor din calculaor sunt ok, suporta foarte bine o caera video...
va multumesc!
Putin ajutor reglare canon prin hdmi
-
readyforyou29
- User Activ

- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Nu ai spus totusi configuratia pc-ului. La ce rezolutii folosesti tu pe acolo iti trebuie cel putin un quad-core de la AMD sau Intel. Chiar tu ai scris ca poate sa iti duca procesoarele puternice in 50%
Faceti bani cu Chaturbate,cele mai multe posibilitati de castig:
http://adf.ly/1Sp798
http://adf.ly/1Sp798