Probleme Lj

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
sandra789
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna,
Sunt cam noua pe aici, dar va citesc de cateva luni bune, de cand m-am apucat si eu de treaba individual de acasa, si am nevoie de ajutor.
De cam o saptamna primesc o eroare "general error" o data la 15-20 min dupa logarea pe softul Lj. Cateodata doar atat imi apare, dar in unele dati e urmata de ceva de genul "imposible to set cam parameters, default is already in use" si mi se blocheazasoftul si trebuie sa ies. Patesc la fel si daca sunt in privat. Am vorbit cu suportul de n ori si am reinstalat tot ce se putea reinstala si la fel patesc :( e frustrant deja si incep membrii sa se planga si sa imi spuna ca ii jecmanesc. A mai patit cineva asa ceva? Any advice for a newbie? Multumesc anticipat :)
mnn
User Activ
User Activ
Has thanked: 3 times

verifica-ti internetul,cred ca ai probleme la el! daca lucrezi pe laptop baga-i firul in spate..problemele pe care le-ai enuntat sunt probleme de conectivitate la internet.spor acolo
sandra789

Multumesc frumos de raspuns. Citisem intre timp alt post pe subiectul asta dar nu am apucat sa raspund. Da, intradevar de la net era :) am rezolvat. Spor si voua :D
nudaunume
User Junior+
User Junior+

Buna ! Fix problema asta am avut-o si eu ...am sunat la cei cu internetul sa-mi trimita o echipa sa verifice ...intr-adevar ,de la net era :)
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”