Lucrez doar pe cams de vreo 2 ani si totul a mers extraordinar pana acum desi laptopul meu o sa cedeze in curand si am internat de la Romtelecom care stiu ca e varza dar alta optiune nu am in zona in care stau. Stau in HD pe cams si totul se vedea foarte bine pana acum, cu un mic delay de 2 sec pe site fata de FMLE. Buuuun...acum o saptamana cand sa deschid laptopul imi da o eroare "NTLDR is missing" si nu l-am mai putut deschide. L-am dus la cineva specializat si mi l-a facut, mi-a reinstalat windowsul. Acum pe cams ma vad foaaaarte blurry cand ma misc si putin si pixelat. Si merge dar nu mai are fluenta aia dinainte, cateodata merge in reluare. Mentionez ca CPU e <80% aca cum spune pe site, toate setarile din FMLE sunt facute cum trebuie, si viteza de net e aceeasi. Deci daca pana acum totul a mers brici cu un singur site, acum de ce nu ar merge. Eram pe al 2-lea, al 3-lea rand pe prima pagina pe cams si acum dej ma duc la fund, am noroc de membrii vechi care se pare ca inca vin la mine si mai incearca si sa ma ajute, sa imi dea idei.
Innebunesc si imi vine sa plang ca nu stiu ce sa mai fac. asta sa fie sfarsitul carierei mele de videochatista?:)) Daca as stii ca e de la calculator, in 2 secunde ma duc si imi iau altul, unul I7, desi nu vreau sa lucrez pe mai multe site-uri ca stiu ca nu ma tine viteza de net si faceam bani foarte fumusei pe cams. S-o fi dereglat ceva la webcam?! totusi pana sa dau start in FMLE nu se vede blurry.
Va rog din suflet dati-mi idei ca nu stiu ce sa mai fac. orice idee e binevenita. Windows XP aveam si inainte si acum. Am incercat si FMLE 3.1 si acolo nu se mai vede blurry dar fuge imaginea, sacadeaza deci e mult mai rau. nu stiu ce sa mai instalez si sa mai reinstalez. cei de la cams mi-au zis doar sa fac test de viteza si atat. m-au lasat a nimanui. ce nu inteleg eu e ca ar trebui sa fie altceva, ca viteza e aceeasi si pana acum a mers fara probleme. Nu pot sa ma duc la un studio. cand am inceput am lucrat la un studio dar a trebuit sa renunt din motive personale (orasul mic, dadeam de banuit, prea multe minciuni). Ce ar trebui sa fac? Sa ma pun pe plans?