Probleme tehnice laptop/cams!

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Jessica21
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna! Vin si eu aici cu speranta ca ma ajuta cineva, ca de o saptamana ma simt ca am imbatranit 10 ani de nervi. Sa explic cum sta treaba:
Lucrez doar pe cams de vreo 2 ani si totul a mers extraordinar pana acum desi laptopul meu o sa cedeze in curand si am internat de la Romtelecom care stiu ca e varza dar alta optiune nu am in zona in care stau. Stau in HD pe cams si totul se vedea foarte bine pana acum, cu un mic delay de 2 sec pe site fata de FMLE. Buuuun...acum o saptamana cand sa deschid laptopul imi da o eroare "NTLDR is missing" si nu l-am mai putut deschide. L-am dus la cineva specializat si mi l-a facut, mi-a reinstalat windowsul. Acum pe cams ma vad foaaaarte blurry cand ma misc si putin si pixelat. Si merge dar nu mai are fluenta aia dinainte, cateodata merge in reluare. Mentionez ca CPU e <80% aca cum spune pe site, toate setarile din FMLE sunt facute cum trebuie, si viteza de net e aceeasi. Deci daca pana acum totul a mers brici cu un singur site, acum de ce nu ar merge. Eram pe al 2-lea, al 3-lea rand pe prima pagina pe cams si acum dej ma duc la fund, am noroc de membrii vechi care se pare ca inca vin la mine si mai incearca si sa ma ajute, sa imi dea idei.
Innebunesc si imi vine sa plang ca nu stiu ce sa mai fac. asta sa fie sfarsitul carierei mele de videochatista?:)) Daca as stii ca e de la calculator, in 2 secunde ma duc si imi iau altul, unul I7, desi nu vreau sa lucrez pe mai multe site-uri ca stiu ca nu ma tine viteza de net si faceam bani foarte fumusei pe cams. S-o fi dereglat ceva la webcam?! totusi pana sa dau start in FMLE nu se vede blurry.
Va rog din suflet dati-mi idei ca nu stiu ce sa mai fac. orice idee e binevenita. Windows XP aveam si inainte si acum. Am incercat si FMLE 3.1 si acolo nu se mai vede blurry dar fuge imaginea, sacadeaza deci e mult mai rau. nu stiu ce sa mai instalez si sa mai reinstalez. cei de la cams mi-au zis doar sa fac test de viteza si atat. m-au lasat a nimanui. ce nu inteleg eu e ca ar trebui sa fie altceva, ca viteza e aceeasi si pana acum a mers fara probleme. Nu pot sa ma duc la un studio. cand am inceput am lucrat la un studio dar a trebuit sa renunt din motive personale (orasul mic, dadeam de banuit, prea multe minciuni). Ce ar trebui sa fac? Sa ma pun pe plans? :(
black&white
User Junior
User Junior

Nu stiu daca e din vina pc-ului tau, dar tot ce pot sa-ti spun e ca si eu am avut probleme cu ei in ultimul timp si inca mari......asta in conditiile in care am un i7, de 3.4 ghz cu 8 giga de ram si internet bun. Imagine care ingheata, ma vad in reluare, membru care mi-o intrat de 3 ori in privat si de 3 ori o fost dat afara fara motiv in primele 20 de secunde. Daca ma duc la suport imi zic ca totul e perfect si sa sa-i rog pe mebrii care au probleme sa ii contacteze. Singura concluzie la care am ajuns e ca ei sunt cei cu problemele numa ca arunca gaina in curtea modelelor sau a membrilor si nu fac nimic sa remedieze situatia.
Jessica21

Exact asa m-au spus si mie desi am stat azi vreo 2 ore pe capul lor. cica totul e ok si desi mai ingheata imaginea, se vede bine. Si ca sa ii trimit la suport pe cei care zic ca nu ma vad bine. Da ok ii trimit, dar totusi nici eu nu ma vad bine. Stiu ca viteza mea de upload e mica, nu am alta optiune in zona in care stau, dar daca nu mergea atunci nu mergea de acum 2 ani de cand m-am apucat de videochat nu doar acum nu-i asa?
Nu as vrea sa renunt la cams ca mi-a mers super bine pe el. As vrea sa repar problema. Totul se intampla acum dupa ce am reinstalat windowsul. Daca as sti ca e sigur de la calculator l-as schimba intr-o secunda dar ma gandesc ca daca arunc banii asa aiurea si pana la urma tot nu merge? O sa ma duc sa imi iau si alt webcam ca vad ca si culorile la cel care il am acum cam o iau razna. Altceva nu stiu ce sa ii fac. Ma simt prost fata de membrii care vin zi de zi. Au stat azi cu mine si s-au uitat la o imagine care se bloca didn cand in cand si imi dadeau care mai de care sfaturi sa ma ajute... Pana acum nu am avut niciodata probleme tehnice dar se pare ca a venit si randul meu. Spor la banuti la toti
black&white
User Junior
User Junior

Oricum ar fi bine sa-ti un pc bun (mai ales daca dispui de bani) chiar daca momentan problemele sunt de la ei. Ceea ce mai poti incerca este ca atunci cand intri online sa selectezi no video si sa te vezi doar in encoder, si vezi ce spun membrii....daca exista vreo imbunatire bine daca nu n-ai ce pierde chiar daca la inceput o sa ti se para putin ciudat.
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”