Pe cate site-uri poate sta consecutiv? ar dori sa incerce CAMS si Webcams, merg ambele in HD sau unul normal si altul in HD!

In primul rand ms de raspuns , dar spuneam de impartire prin routere pt ca noi facem prin toata casa de asta am optat si pt laptopuri si ne gandeam acum si la o tableta ca al 5 lea post dar inca nu stim cum e si cu androidul pe chat ... deci casa e prea mare sa plimbam firele (etaj 1 living baie unde se face etaj 2 3 dormitoare ) deci nu cred in varianta cu fireleandromaca_mulge_vaca scrie:cel mai sigur, daca aveti 4 calculatoare in functiune simultan, faceti-va 4 fire independente de fiberlink1000 , va mai da si cate un stick la fiecare contract cu care sa va puteti deplasa ocazional "in natura", fara router si batai de cap sau potentiale defectiuni viitoare, per total tot la circa 50 de euro ajungeti dar in mai mare siguranta.
iar fiberlink1000 e perfect.
eu in casa mea am asa fara sa am "studio" , am vopsit fiecare cablu cu cate o culoare, le-am botezat rds1,rds2, etc. si nimeni nu se incurca in fire, desi in fiecare calculator am instalat codurile de acces de la toate firele, fiecare stie ce conexiune ii apartine si foloseste zi de zi.
daca se strica unul, nu se strica toate.
daca ai toate codurile instalate in calculatorul rds2 de exemplu si s-a stricat rds2, faci imediat click pe iconita rds3(sau alta daca e libera) si ....gata.