Salutare comunitate!
Am nevoie de ajutor pt. o problema legata de imaginea web camerei Logitech BCC 950. As vrea sa stiu ce soft pot folosi pt. a avea imaginea aceea slim, lunguiață, daca ma intelegeti. Inainte foloseam o camera video Sony Handycam careia ii puteai seta aceasta optiune dintr-un buton. Nu stiu cum as putea sa va explic altfel , sper ca m-am facut inteles si astept un raspuns pertinent de la un cunoscator!
Ms. anticipat!
Soft alungire imagine pt. webcam Logitech BCC 950
-
LolaHighClass
- User Junior

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna,
In cazul in care te referi la imaginea wide, se poate rezolva usor cu un splitter. Pentru logitech-uri tu practic din splitter setezi rezolutia pe care o redai. Daca lucrezi cu livajasmin, ei recomanda sa folosesti visit-x ca si splitter, iar daca nu, poti folosi verysoftwebcamsplitter, la ambele splittere preiei imaginea din logitech si redai la rezolutie 864*480 (trebuie setata manual din software-ul splitter-ului).
Sper sa iti fi fost de folos.
O zi frumoasa!
In cazul in care te referi la imaginea wide, se poate rezolva usor cu un splitter. Pentru logitech-uri tu practic din splitter setezi rezolutia pe care o redai. Daca lucrezi cu livajasmin, ei recomanda sa folosesti visit-x ca si splitter, iar daca nu, poti folosi verysoftwebcamsplitter, la ambele splittere preiei imaginea din logitech si redai la rezolutie 864*480 (trebuie setata manual din software-ul splitter-ului).
Sper sa iti fi fost de folos.
O zi frumoasa!
Ce spui tu acolo Lola cu wide, e lungire a imaginii pe orizontala ( cu pastrarea proportiilor ). Adam intreba despre un soft care face imaginea slim/lunguiata deci ma gândesc ca se referea la a lungi imaginea pe verticala, nu pe orizontala si probabil fara pastrarea proportiilor :?: adica sa faci cumva o grasa sa para slaba :?: Cam asta am inteles eu dar nu stiu daca am inteles bine.
-
andromaca_mulge_vaca
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 17 times
incearca ultima varianta de SplitCam , langa setarea de culori si luminozitate sunt doua optiuni cu Wide Pixel sau fara Wide Pixel, in functie de ce bifezi.
sincer, imaginea 4:3 poti s-o ingrasi cu Wide Pixel dar invers, sa o dezgrasi eu una nu stiu cum .
sincer, imaginea 4:3 poti s-o ingrasi cu Wide Pixel dar invers, sa o dezgrasi eu una nu stiu cum .
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU