Soft alungire imagine pt. webcam Logitech BCC 950

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Adam00
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare comunitate!
Am nevoie de ajutor pt. o problema legata de imaginea web camerei Logitech BCC 950. As vrea sa stiu ce soft pot folosi pt. a avea imaginea aceea slim, lunguiață, daca ma intelegeti. Inainte foloseam o camera video Sony Handycam careia ii puteai seta aceasta optiune dintr-un buton. Nu stiu cum as putea sa va explic altfel , sper ca m-am facut inteles si astept un raspuns pertinent de la un cunoscator!
Ms. anticipat!
LolaHighClass
User Junior
User Junior

Buna,

In cazul in care te referi la imaginea wide, se poate rezolva usor cu un splitter. Pentru logitech-uri tu practic din splitter setezi rezolutia pe care o redai. Daca lucrezi cu livajasmin, ei recomanda sa folosesti visit-x ca si splitter, iar daca nu, poti folosi verysoftwebcamsplitter, la ambele splittere preiei imaginea din logitech si redai la rezolutie 864*480 (trebuie setata manual din software-ul splitter-ului).

Sper sa iti fi fost de folos.

O zi frumoasa!
SFG2707
VIP
VIP
Has thanked: 6 times
Been thanked: 3 times

Ce spui tu acolo Lola cu wide, e lungire a imaginii pe orizontala ( cu pastrarea proportiilor ). Adam intreba despre un soft care face imaginea slim/lunguiata deci ma gândesc ca se referea la a lungi imaginea pe verticala, nu pe orizontala si probabil fara pastrarea proportiilor :?: adica sa faci cumva o grasa sa para slaba :?: Cam asta am inteles eu dar nu stiu daca am inteles bine.
Adam00

Exact, SFG2707, e vorba de lungirea pe verticala pt. a face pe cineva sa arate mai slaba. Nu stiu cum se numeste chestia asta, dar la unele camere se vede asa. Oricum ms pt. implicare Lola si mai astept pareri.
andromaca_mulge_vaca
VIP
VIP
Been thanked: 17 times

incearca ultima varianta de SplitCam , langa setarea de culori si luminozitate sunt doua optiuni cu Wide Pixel sau fara Wide Pixel, in functie de ce bifezi.

sincer, imaginea 4:3 poti s-o ingrasi cu Wide Pixel dar invers, sa o dezgrasi eu una nu stiu cum .
https://www.youtube.com/watch?v=E2cwAnIZXXU
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”