Logitech c920 vs c930e

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

salutare ,a incercat cineva versiunea c930e si daca da cum vi se pare?

nu as schimba c920 dar nu mai face contact la usb imi da usb device not recognized,am schimbat porturile degeaba ba face ba nu contact,poae ar trebui sa incerc port hub?,la mouse si tastatura nu am probleme,dar daca misc putin firu la web ingheata banuiesc ca durata de viata e max 1 an .. :evil:

,sunt nehotarata s amerg tot pe c920 sau 930e ,voi ce recomandati va rog? si nu din detalii si comparatii tehnice ci din experiente practice cei care ati lucrat cu ele !!!

mersi astept pareri
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hello Sweetgirl,

O sa fiu putin offtopic...dar vroiam sa iti dau un sfat in legatura cu c920...iti face chestia aia deoarece sa intrerupt cablul de alimentare...chiar acolo la usb...am patit si eu la fel dar am fost la un electronist a scurtat firul si a legat din nou usb ul si acum merge fara probleme :)...daca nu vrei sa treci deocamdata pe alt web...il poti repara pe acesta :)...totul a durat cam 5 minutele

Spor
alexandra1234
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello

Va dau si eu un sfat in ceea ce priveste defectiunile de la logitech
Am avut si eu o astfel de problema...si anume

Camera se deconecta pur si simplu
Am scris celor de la logitech despre problema, le-am trimis poze cu seria si aparatul si mi-au trimis alta noua !
Poate merge si la voi

Succes
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

alexandra1234 scrie:Hello

Am scris celor de la logitech despre problema, le-am trimis poze cu seria si aparatul si mi-au trimis alta noua !
Poate merge si la voi

Succes
Hello :)

Super tare faza :)...Chiar voi incerca si eu :)...dar de curiozitate...de unde ai luat camera? de la noi din tara?....ca eu am luat o de pe dcshop
sweetgirl
VIP
VIP
Has thanked: 3 times
Been thanked: 5 times

alexandra1234 scrie:Hello

Poate merge si la voi

Succes
hahahah f tare faza ,dar pana trimit ei nu pot sta pe tusha ,dar oricum una in plus nu strica,mersi

cobra mersi pt sfat o sa incerc si varianta cu ''innodatu'' cablului nu inainte sa ma interesez la lgch poate mi a schimba hihihihihihihi :lol:
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”