Probleme cu o camera sony dcr-hc24E

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
miereamara
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Buna ziua,

Incep prin a va felicita pentru acest forum,il urmaresc de ceva vreme,si mi-ati fost de real ajutor.Am o camera sony dcr-hc24E si ieri am cumparat un tv tunner leadtek winfast palmtop tv insa de atunci au inceput probleme.Am ajuns acasa,am instalat totul,am deschis prin splitcam si prin superwebcam,imaginea se vede,insa este ingrozitor de rea,am niste dungi pe ecram si ma vad atat de ingrozitor incat ma sperii de mine :evil:

Am incercat,schimbat setari,am zapacit camera si mi-am facut milioane de nervi,ce sa fac??Ajutor,ca de nu dau cu ele pe fereastra :lol: .Nu gasesc de unde sa schimb setarile la camera ca sa nu ma mai vad cu "ochii rosii",si imaginea ca in oglinda.Ce sa mai fac,cum sa conectez camera sa se vada imaginea mai clara?Vad la multe fete o imagine super buna,eu ma sperii de a mea,stiu sigur ca exista o optiune pe acolo pe undeva da cum naiba sa o gasesc?

Am cautat inainte,citit si re-citit tot forumul,tot tot,cap-coada incat m-am pierdut in detalii.

Va multumesc pentru ajutor!

Adina(daca nu ma insel)tu ai o camera ca a mea,da-mi te rog PM daca esti amabila si ajuta-ma :oops:
AngelSweet
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Intra pe siteul sony si descarca ultimele drivere! Ar trebui sa mearga! Bafta!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”