Un client nu poate vedea modelul pe xlovecam!

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Antoine
Has thanked: 0
Been thanked: 0

De vreo 2 zile am o problema ciudata cu xlove . Unul din modele nu poate fi vazut on-line de catre membrii dintr-o anumita zona a Frantei , Paris mai precis . Membrii din alte zone o vad fara nici o problema .
Supportul nu mi-a raspuns inca , poate cineva aici are vreo idee ce se intampla .
HouseNet

Nu eshti singurul cu problema asta, traficul este directzionat cum vor cei de la site. La mine e aceeashi problema, mai nou imi da membrii afara din pv dupa cateva 2-3 secunde, shi nu doar la o fata, la toate. Daca intrebi membrii cate fete vad online, nu o sa zica nici unu acelashi numar, ba chiar cu diferentze foarte mari, unu zice ca vede 250 de fete, altu 150. Cam nasoala faza asta, poate e vina fetelor care nu shtiu sa valorifice traficul, asta e parerea mea. Din cauza asta au de suferit shi fetele care chiar shtiu ce fac. Oi fi paranoic, nush, ashtept shi alte opinii.
angeline
User Junior+
User Junior+

antoine deci pana la urma ce ai aflat ce ti-au zis cei de la site ca vad ca nu ai mai scris nimic ...e directionat traficul??si daca da cum fac cei de la site asta ?astept raspunsuri si de la altii daca ma pot ajuta sa inteleg si eu odata sistemul xloveului in legatura cu traficul..multumesc anticipat
Suntem ceea ce gandim!
Lolly19
User Junior+
User Junior+
Been thanked: 1 time

Si mie mi s-a intamplat sa nu ma vada anumiti membri pe xlove, nu apaream deloc in pagina principala, nici macar cu search sa imi vada profilul, memmbrul era din State si apoi am scris email la support si au zis ca au blocat usa din cauza fraudelor f mari dar fiind un model mai vechi pe site o sa imi deblokeze USA
De asemenea am momente pe xlove cand nu am pe nimeni in lista, verific cu proxy si sunt in prima pagina dar nu intra nimeni nici macar un guest, dau refresh, ma reconetez si apar o gramada o data
Problemele cu xlove ul sunt vechi si din pacate nu o sa se rezolve prea curand:(
Lolly
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”