Citesc de ceva timp forumul acesta si am aflat multe lucruri utile de aici (si bune si rele
Mentionez ca nu lucrez in domeniu dar ceea ce am citit aici am aplicat in alt domeniu . Am o amica care vrea sa se apuce de acest job de acasa si are posibilitate de a alege intre 2 sisteme :
1. Sistem Tower Fujitsu Siemens Pentium IV 2600MHZ, 512 RAM, 40 GB HDD, CD-ROM, sunet, retea, USB, AGP ,Monitor TFT 17" Fujitsu Siemens P17-1 , Tastatura , Mouse , Cabluri alimentare . Pret :599 RON
2.IBM TOWER A51, Pentium IV 3000/ 1024 RAM DDR2/ 80 GB HDD, COMBO, 6 x USB, retea, Video Intel 915GV - shareaza 128 MB, nu are slot AGP sau PCI-Expres, FLOPPY + Monitor TFT IBM 19" Grad A, negru Model 9419 HB7 +Tastatura IBM + Mouse negru optic . Pret 850 RON.
Ca si camera web vrea sa foloseasca un Webcam Logitech QuickCam Pro 9000 .
Tipa vrea sa lucreze pe 4 site-uri livejasmine , neoncams , eurolive si camcontacts .
Care dintre cele doua sisteme de mai sus este mai indicat pentru site-urile pe care vrea ea sa lucreze (cele de mai sus ) RAPORTAT DOTARI/PRET ?
Credeti ca primul sistem este suficient de puternic sa duca cele 4 site-uri ?
In afara de configuratiile de mai sus credeti ca mai trebuie ceva ( nu ma refer la lumini , decoruri , softuri ).
Daca foloseste o camera web mai are nevoie de placa de captura si de tuner ?
Nu vreau sa va stresez prea tare . Sa raspunda doar cine vrea .
Multumiri anticipate si scuze pentru timpul rapit .
Va doresc spor la treaba tuturor si clienti cu cardul plin .