Problema de conectare pe livejasmin!

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
mirceaks
Has thanked: 0
Been thanked: 0

sunt nou in domeniul videochatului ,lucrez de aproximativ o luna cu livejasmine.pana acum 3 zile toate au mers bine.de 3 zile nu mai merge sa intru pe site imi da eroarea:
Connection Interrupted
The connection to the server was reset while the page was loading.
The network link was interrupted while negotiating a connection. Please try again.
P.S am incercat sa intru de pe alt calc si merge,dar de pe calc meru nu pot sa intru pe jasmin,daca poate cineva sa ma ajute.Thank
SAD^^EYES
Administrator
Administrator
Has thanked: 143 times
Been thanked: 87 times

Salut, bine ai venit pe forum.
Poti incerca un System Restore la o data cand calculatorul era ok.

Bafta
SAD^^EYES
Admin Adult Video Chat Forum
Imagine
mirceaks

am formatat calculatorul de 2 ori si tot nu merge,la firma de internet am sunat si o zis ca internetu imi merge bine;singurul site care nu merge ii livejasmine,am folosit proxy si pot sa intru in cont,deci contu de pe livejasmine ii bun.cred-ma am incercat cam tot ce pot face si tot nu merge sa intru de pe ip meu.daca poate careva sa ma ajute,v-as fi foarte multumitor
mirceaks

Pana la urma problema a fost din cauza firmei de internet,au blocat niste situri,dar acum merge din nou :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”