Vreau sa fac videochat de acasa, am net de la rds si am cateva nelamuriri:
1. ce ip trebuie sa am public sau privat? cum e mai bine?
2. ce viteza trebuie sa am la net? sau ce tip de abonament este bine sa am?
3. este mai sigur sa folosesc un router ? pot cei de la rds sa vada ce fac eu pe calc, ce siteuri accesez si detalii? si este legal din punctul lor de vedere, sau au ei vreo problema cu asta?
Multumesc f mult
Vreau sa fac videochat de acasa!
-Nu conteaza ce fel de ip trebuie sa ai,public sau privat
-viteza de 2 mb pe upload(ca asta intereseaza,nu prea ai treaba cu downloadul) in caz ca pe parcurs vei dori sa lucrezi pe mai mult de 2 siteuri;tipul de abonament la 35 ron pe fiberlink sau 45 ron daca esti pe cablelink.
-cei de la rds nu au vreo problema cu ce faci tu pe net,pe ei ii intereseaza numai sa platesti factura :lol:
So,apuca-te de lucru fara sa-ti mai bati capul cu amanuntele astea.
-viteza de 2 mb pe upload(ca asta intereseaza,nu prea ai treaba cu downloadul) in caz ca pe parcurs vei dori sa lucrezi pe mai mult de 2 siteuri;tipul de abonament la 35 ron pe fiberlink sau 45 ron daca esti pe cablelink.
-cei de la rds nu au vreo problema cu ce faci tu pe net,pe ei ii intereseaza numai sa platesti factura :lol:
So,apuca-te de lucru fara sa-ti mai bati capul cu amanuntele astea.
- camcam
- VIP

- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
monica000 scrie:Vreau sa fac videochat de acasa, am net de la rds si am cateva nelamuriri:
1. ce ip trebuie sa am public sau privat? cum e mai bine?
- nu conteaza
2. ce viteza trebuie sa am la net? sau ce tip de abonament este bine sa am?
-upload >2MB/sec
3. este mai sigur sa folosesc un router ? pot cei de la rds sa vada ce fac eu pe calc, ce siteuri accesez si detalii? si este legal din punctul lor de vedere, sau au ei vreo problema cu asta?
-nici o problema
Multumesc f mult
www.campot.com - there are money to be made with this site as camgirl