Va scriu aici pentru ca nu mai am alta solutie Pe imlive m-au avertizat ca nu am banda suficienta si imi inchid contul, pe xcam nu puteam sa vad camera membrilor, pe cam-hot membrii spun ca se blocheaza camera, nu imi sta nici un membru mai mult de cateva secunde si nu scrie nimic....
Am internet 512 cu best-effort 1 mega, comp pentium 4 cu 512 ram, am reinstalat windows, nu am lasat decat programele pt chat, am folosit explorer sau firefox-acelasi rezultat, am facut teste de banda si imi arata 900 download si 400 upload....
Nu am pe nimeni care sa ma ajute si cunostintele mele in materie de computer sunt destul de limitate. Tipul de la care aveam contul de xcam nu a vrut sa ma ajute si pt ca l-am "deranjat" cu intrebari, mi-a luat si contul bine, asta dupa ce m-a tot batut la cap sa ma "intalnesc" cu el si nu am vrut.
Nu mai exista omenie, bun simt, respect, nimic (desi lucrez chat pentru ca nu am alternativa consider ca merit respect in primul rand pentru ca sunt om si apoi pentru calitatile mele-si, credeti-ma, nu e lipsa de modestie).
Sunt foarte suparata si dezamagita. Poate acest baiat vede acest topic si chiar sper sa-l vada. Sincer nu ma asteptam ca o persoana ca el, inteligenta, cu pretentii, careia nu ii lipseste nimic(prietena, amante...), sa se comporte in acest fel, mai ales cu cineva ca mine care am atatea probleme.
Revenind la computerul. Nu inteleg ce are! Spuneti-mi care ar putea fi cauza, ce teste pot sa ii mai fac?
Mentionez ca dupa ce am reinstalat windowsul imi tot apare mesajul acela de "genuine", pt ca nu e cu licenta. Poate fi asta problema? In plus am scos tot, firewall, antivirus...pentru ca mi spus o prietena ca ajuta dar degeaba.
Astept un raspuns cat mai urgent ca sa pot rezolva problema. Am chirie de platit, familie de intretinut, chiar nu imi permit sa pierd timpul si de o saptamana ma tot chinui cu el asa
Merci mult tuturor celor care isi vor face timp sa scrie o idee/sugestie. Orice e binevenit! Eu chiar nu mai stiu ce sa fac!
just me,
a sad angel