Imi poate recomanda cineva un microfon performant?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
Bamby
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hello.Imi poate recomanda cineva un microfon performant pt streaming ? :)
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

Bamby scrie:Hello.Imi poate recomanda cineva un microfon performant pt streaming ? :)
O marca foarte buna , folosita si in radiourile online , si/sau canalele de Youtube , unde este nevoie de sunet foarte clar , este Samson . Mai jos , ca sa-ti faci o ideie - un model Samson C01U (conectarea simpla plug & play - USB).

Cauta tutoriale video despre acest microfon , acolo vei vedea diferenta dintre el si celelalte microfoane ( ma refer atat la cele integrate in webcams / DSLR -uri Nikon / etc etc , cat si cele de tinut clasic pe birou , sau lavaliera ) .La o simpla cautare pe Google se observa o prapastie foarte mare intre cele low price si cele hight price ,si se pare ca , cu Samson incepe calitatea la un pret mediu .

Mai cauta , intreaba , si , daca esti dispusa sa platesti minim 350 lei pe un microfon , e ok .
Bafta ! :)
Bamby
Been thanked: 0

Multumesc frumos..
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”