Hey ! 2 site-uri simultan?

Discuții generale pe subiecte cu profil tehnic. Exemplu: discuții legate de diverse probleme software/hardware cu calculatorul, camera, tableta, smartphone-ul, telefonul fie el iPhone sau Android, probleme cu internetul etc. Orice alte discuții pe teme tehnice sunt binevenite. Tutoriale utile din youtube se pot integra în forum! ⚙️⚙️⚙️
Scrie răspuns
georgy01
Has thanked: 0
Been thanked: 0

lucrez de 2 ani pe livejasmin ...si as vrea totusi sa ma mai inregistrez pe un site care sa mearga cu jasmin...ma puteti ajuta cu niste sfaturi ??? jasminul a inceput (dupa parerea mea) sa scada ...in comparatie cu acum un an .
i5 cred ca este bun ca ,cofiguratie si logitech bcc950
as mai vrea sa stiu daca este mai bine sa lucrez cu 2 web(bcc si c920) ori cu unul singur ..nu as vrea totusi sa stric calitatea de pe jasmin
multumesc mult!
RichGirlsS
Has thanked: 0

Buna georgy01,

Poti folosi ca second site unul din urmatoarele: Streamate , Cams, Imlive sau Xlove. Sunt site-uri asemanatoare cu Livejasmin si cu un trafic bunicel.

Spor!
http://richgirls-studio.ro - Luxury Feelings
IonutDD
Has thanked: 1 time

Buna,

Parerea mea este ca Streamate-ul este cel mai avantajoas in combinatie cu Jasmin-ul, fiind direct competitori la trafic cat si membrii parca mai decenti si mai educati.

Bafta!
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Tehnice”