multi $$$ tuturor !
Am nevoie de un ajutor logitech c920c business
Buna tuturor..am cumparat un web logitech c920c business si i-am dat drumul,problema este urmatoarea:cand am cumparat-o m-am uitat la un review pe youtube (tipul avea si soft si tot la camera) imaginea era fff clara si culori reale..ei bine...asa arata si in realitate,am pus-o pe pc,dar cand sa iau softul na' ca nu au soft ..am incercat cu cel de la c920( am si acea camera )dar spune ca e incompatibila...Buuun acum ce problema mare este ..ea merge ca am win 7,o vede webcamsplitter-ul si reglez din source settings INSA.. cand setez 1280x720 NU AM MAI MULT DE 10 FPS (spillterul este setat la limita de 30 FPS) ...
ce pot sa fac .Am deschis softul de la c920 si nici de acolo nu poti seta rezolutie mai mare de 720
Are cineva idee ce poate sa fie ? multumesc celor care imi pot da un sfat !Pe scurt (ca iar m-am lungit ) din softul de la c920 incompatibil de altfel, nu pot seta rezolutie mai mare de 720 iar din splitt daca ii dau 1280x720 nu are mai mult de 10 Fps !
multi $$$ tuturor !
multi $$$ tuturor !
-
vali.studio
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Buna.
Pe site-ul oficial spune clar ca nu vine cu driver, dar poti incearca sa faci update la camera din device manager.
Mai exista inca un soft de la c920 de HD, tot ca si update.
Pe site-ul oficial spune clar ca nu vine cu driver, dar poti incearca sa faci update la camera din device manager.
Mai exista inca un soft de la c920 de HD, tot ca si update.