După 15 ani de bântuit prin industria asta (de pe vremea cand cams se numea streamray iar upc se numea astral) e timpul sa fac o schimbare de cariera.
Asa ca am decis sa-mi fac exitul si sa vând următoarele:
Studio complet echipat, 10 camere de lucru pe o suprafața totala de 470mp intr-o vila moderna din centrul orașului, deschis în anul 2010. Cheltuieli lunare reduse. In prezent lucrează 13 fete, generând un profit lunar consistent.
Totuși, odată cu studioul predau următoarele: conform evidentelor ANAF si ale celor de pe portalul just, singura firma din romania care a reușit rambursarea de TVA. De 5 ori consecutiv. In spatele acestor rambursări stau hotărâri judecătorești prin care obliga ANAF-ul sa restituie integral sumele cerute.
La momentul respectiv, prin 2013, am scris aici despre asta. Puteți verifica postările din acea perioada.
Rambursarea de TVA implica mult mai multe lucruri, decât banii efectiv. Pe scurt, pe lângă o reducere 16% din valoarea tuturor cheltuielilor lunare facturate, o rambursare de TVA implica si faptul ca CAEN-ul firmei este cel corect și corespunde activității reale. Cei care înțeleg importanta legalității din acest domeniu înțeleg exact la ce ma refer.
Pe lângă controalele ANAF, am mai avut 3 controale ITM atât pe partea de SU cât și de RU. Un aspect legat de aceste controale este ca ITM-ul a fost de acord cu încadrarea COR a activității, cu forma și modalitatea de plata a salariilor și a impozitelor.
Înțeleg ca pentru multi aceste clarificări din partea bugetarilor nu înseamna mare lucru.
De aceea ma adresez strict managerilor care au un background dovedit și care înțeleg importanta profitului dar și a aspectului legal.
Celor interesați le voi arata toate actele necesare plus încă 2 aspecte MULT mai interesante si mai solide decât cele mentionate mai sus sau decât orice consultanta oferita de orice avocat.
Aceste informații, folosite cum trebuie, vor aduce stabilitate unui business deja existent.
Pe lângă partea de legal-shit, voi preda toată echipa de oameni, începând de la femeia de serviciu și terminând pana la contabila, persoana de contact cu ANAF și ITM, etc.
Timp de 1 an de la momentul predării, accept sa ofer orice fel de consultanta, sfat, conexiune în ceea ce privește acest domeniu.
Orasul în care este studioul este Ploiești. Pentru mai multe informații, aștept mesaj privat.
Mulțumesc.
Studio de vanzare + solutii legale complete
PS: Ca tot ma intreaba lumea prin mesaje:
Nu am nici o problema in a oferi un comision de intermediere.
Daca totul se termina ok de ambele parti, ofer 15% celui sau celei care imi intermediaza transactia.
Multumesc.
Nu am nici o problema in a oferi un comision de intermediere.
Daca totul se termina ok de ambele parti, ofer 15% celui sau celei care imi intermediaza transactia.
Multumesc.