VAND studio videochat FUNCTIONAL in Bucuresti - zona Domenii

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
lalaverim
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Vand/predau studio videochat in zona Piata Domenii.

Detalii:

1. Site-ul studio-ului este pozitionat in top3 pe google.ro pe cuvinte-cheie importante: videochat/studio videochat/studio videochat Bucuresti, deci nu platiti nimic la google pentru publicitate ! Economisiti cel putin 10.000 €/an preluand acest studio.

2. Studioul functioneaza si genereaza venituri. Vin modele la munca, au un trainer/admin pe tura, o femeie de serviciu face curat;

3. Sunt 7 camere individuale de lucru, 6 camere cu mobila alba + o camera Fetish decorata rosu/negru ; zona make-up aranjata cu gust; birou managerial mare ; 3 bai; sauna uscata; aer conditionat in fiecare camera;

4. Dotari tehnice: 8 PC-uri cu procesor i7,8GB RAM, SSD 120GB, monitoare 27" albe, 8 licente Windows 10 Retail; webcam BCC950 si/sau C920 , 1-2 umbrele/camera dupa caz; aparat foto Nikon; 5 camere de supraveghere IP accesibile de pe mobil; alarma instalata cu contract RPG; 2 conexiuni la internet redundante pentru 100% uptime.

5. Vila individuala la 3 minute de Mega-Image Domenii, 3 minute de metroul Grivita. Chirie negociata pana la 700€/luna pentru o vila de 200mp utili; bucatarie complet echipata, masina spalat haine;

Se va prelua SRL fara datorii.
Pret 18500 € usor negociabil.

Motivul acestei oferte (stiu ca voi fi intrebat :D) Nu poti face bine 2 lucruri. Am vazut cu ce se mananca, as putea sa continui dar prefer sa ma concentrez pe ce fac mai bine. Sunt convins ca o persoana dedicata si-un management mai concentrat doar pe studio va continua cu succes ce-am inceput eu.

Modalitate de contact:
tel: 0760.326.729 (10am-10pm)
email: lalaverim@gmail.com
lalaverim

Revin cu un update.

Am primit mai multe mesaje, raspund aici:
Pentru Petre - oferta de 8.500€ este prea mica;
Pentru cele 2 persoane care m-au intrebat daca doresc sa raman ca si angajat: nu doresc sa raman ca si angajat dar pot asigura managementul pentru o scurta perioada de tranzitie a.i. totul sa decurga cat mai lin cu putinta.

Scad si pretul pentru a grabi vanzarea.
Accept 13.300€ pentru finalizarea rapida a tranzactiei.

Modalitate de contact:
tel: 0760.326.729 (10am-10pm)
email: lalaverim@gmail.com
RamonaMaria

Sunt interesata de aceasta oferta insa am si o intrebare: ce fel de contracte au angajatele in acest moment? Care sunt costurile lunare pentru administrarea studioului?
TheObserver

Hmmmm e ceva ciudat la mijloc. Vanzi studio in vila 200 mp, fara datorii, cu modele care actualmente lucreaza, cu atatea pc-uri etc etc...la un pret atat de mic de 18.500 euro..iar mai apoi sa faci vanzarea mai rapida il scazi la 13.300 euro.

E ceva suspect.
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Nu e nimic suspect. Nu vinde mp ci preiei o chirie ce e in functie de mp. Modelele nu pot fi vandute. Cumperi pc-uri etc care probabil le iei mai bine din alte parti. Cumperi website care e cel mai mare plus al anuntului. Sitele chiar are pozitiile mentionate. Sa ridici site de la zero pe langa bani munca mai necesita si ceva timp. Aici pretul e mai mare ca e totul aranjat. Nu iti mai bati capul tu cu mutari amenjari. In conditiile astea 13k euro poate fi un pret ok. Daca vrei mai ieftin suplinesti diferenta cu munca, multa. Ce ar fi dubios ca omul vrea sa dea totul la un pret care considera ca e ok ca sa aiba timp sa faca ce stie. Daca ti se pare pret ok cumpara-l.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
TheObserver

WinXPfather scrie:Nu e nimic suspect. Nu vinde mp ci preiei o chirie ce e in functie de mp. Modelele nu pot fi vandute. Cumperi pc-uri etc care probabil le iei mai bine din alte parti. Cumperi website care e cel mai mare plus al anuntului. Sitele chiar are pozitiile mentionate. Sa ridici site de la zero pe langa bani munca mai necesita si ceva timp. Aici pretul e mai mare ca e totul aranjat. Nu iti mai bati capul tu cu mutari amenjari. In conditiile astea 13k euro poate fi un pret ok. Daca vrei mai ieftin suplinesti diferenta cu munca, multa. Ce ar fi dubios ca omul vrea sa dea totul la un pret care considera ca e ok ca sa aiba timp sa faca ce stie. Daca ti se pare pret ok cumpara-l.
Este exact invers. Mi se pare ieftin 13 k. Daca are total instalat, modele lucrand, fara datorii studioul etc. este ca un cadou. De aceea mi se pare suspect. Il vinde prea ieftin!
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

De asta ziceam sa nu scapi oportunitatea daca ti se pare iefitin sa-l cumperi. Macar sa stii ce e acolo sa te convingi daca e teapa sau nu. Dar nu uita ca vorbesti despre ceva ce nu ai vazut. Sunt cativa useri aici care stiu exact studioul. Doar ca principiu zic ca nu poti da verdicte daca nu ai avut curiozitatea sa verifici. Pe un anunt de oferte corect e sa acuzi de chestii dubioase doar daca ai ceva concret. Daca ai, esti invitat cu drag sa tragi semnal de alarma. Pana atunci, anuntul e unul conform cu enuntul.
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
googlefun
VIP
VIP
Been thanked: 5 times

RamonaMaria scrie:Sunt interesata de aceasta oferta insa am si o intrebare: ce fel de contracte au angajatele in acest moment? Care sunt costurile lunare pentru administrarea studioului?

Buna Ramona ,

De vreme ce omul si-a lasat , atat numarul de telefon cat si adresa de e-mail , sunt de parere ca il poti contacta acolo . Nu este obligat sa (mai) raspunda / comenteze aici ...

Pe noi , ceilalti , care nu suntem interesati de oferta nu ne priveste ce fel de contracte au angajatele , costurile lunare nici atat ... :D

Nu pierde din vedere ca omul vinde , nu-si deschide acum studio ca sa aiba interes/timp/chef de vrajeala sau ...reclama . Cu un simplu telefon cred ca aflai tot ce te interesa - asa , nici macar nu poti spera la un mesaj pm - nefiind inca in postura de a putea primi unul ( nu ai cele 10 postari conform regulamentului forumului ) .
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”