Caut colega de apartament in Bucuresti

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
sasha01
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Caut colega cu care sa inchiriez un apartament cu 2 camere in Bucuresti, preferabil sa aiba aceeasi ocupatie ca si mine sau sa nu o deranjeze ocupatia mea. :D
Sunt fata, am 22 de ani, sunt o persoana sociabila, fumatoare si mi-ar placea sa stau cu cineva pentru a imparti cheltuielile.
Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la adresa de e-mail: sashasweet1234@yahoo.com
redrose00

as dori sa locuiesc impreuna cu o fata care are aceeasi ocupatie ca si mine, fie sa cautam impreuna un apartament cu 2-3 camere
Brunettekiss

Hey buna. si eu!
Blondie

Buna :)

Si eu caut acelasi lucru. Cum va pot contacta? Momentan nu pot trimite mesaje private pe acest site. Imi puteti lasa o adresa de e-mail?
redrose00

lady_d907@yahoo.com este adresa mea de mail
Alexi195

hey!! caut colega cu ,care as vrea sa impart o locuinta,eu deja fac de acasa videochat,locuiesc singura si as vrea sa gasesc pe inca o fata care doreste sa se apuce ori deja face,deoarece este plictisitor si costisitor sa stai singura.Rog foarte mare seriozitate,daca doriti puteti sa ma contacta-ti la adresa de email alexi.w sau pe yahoomessenger.:D
xtina25

Buna. Mai este valabil?
DanielaOana

redrose00 scrie:as dori sa locuiesc impreuna cu o fata care are aceeasi ocupatie ca si mine, fie sa cautam impreuna un apartament cu 2-3 camere

Buna,mai este valabil anuntul?....
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”