Aparatura videochat

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Scrie răspuns
Alex001
Has thanked: 0
Been thanked: 0

APARATURA videochat ..., 3 sisteme calculator complete Intel core duo 3000, 4 gb ram, hard 80 gb, monitoare 20, 22 inch,3 camere Sony Evi D100 cu placi de captura easy cap, Trepiede lumini , alte accesorii ... 3000 ron pret fix

Cod: Selectaţi tot

Adauga o metoda de contact altfel lumea nu te poate contacta, ca user nou nu poti sa primesti sau sa trimiti PM. Adaugat de moderator
mike2414
User Junior
User Junior

Alex001 scrie:APARATURA videochat ..., 3 sisteme calculator complete Intel core duo 3000, 4 gb ram, hard 80 gb, monitoare 20, 22 inch,3 camere Sony Evi D100 cu placi de captura easy cap, Trepiede lumini , alte accesorii ... 3000 ron pret fix

Cod: Selectaţi tot

Adauga o metoda de contact altfel lumea nu te poate contacta, ca user nou nu poti sa primesti sau sa trimiti PM. Adaugat de moderator
Alex nu vreau sa iti fac antireclama da ce vrei tu sa vinzi poate fi folosit in cel mai bun caz pentru a tine visit-x si px :)) in momentul de fatza toata lumea se indreapta spre i7 si tu vi cu intel core duo :D, am si eu vreo 8 pe post de "mobila" :)))
Alex001

eu te inteleg perfect ideea e ca poate e cineva interesat ... nu obliga nimeni pe nimeni ...
AdelaineStudio

Ai trepied cu umbrela reflectorizanta?
doremi
User Junior
User Junior

Uite ca pe mine ma interesaza , am nevoie de o unitate si un monitor .. iepuras intarziat pt un baietel care inca nu are pc .
Banuiesc ca ceva jocurii tine .
Lasa un nr de contact .
Scrie răspuns

Înapoi la “VANZARI - CUMPARARI - DIVERSE”