Vand TV TUNER PINNACLE

Categoria este destinata anunturilor de vanzari/cumparari produse si servicii cat si anunturilor diverse. Atentie! Trebuie sa existe o legatura intre aceste produse/servicii si activitatea de adult video chat, in caz contrar nu voi aproba anunturile. Va rog verificati si regulamentul pentru categoria de Reclama.
Încuiat
world2chat
User Junior+
User Junior+
Has thanked: 0
Been thanked: 0

pinnacle pc tv analog pro usb in stare perfecta de functionare , testat pe win xp sp3 merge perfect . nu prezinta zgarieturi sau alte defectiuni . are telecomanda , cd urile de instalare , cutie , cabluri de conectare .

pretul este de 170 ron

Imagine
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Sunt interesata de el...il poti trimite si in tara?Dar am totusi o intrebare...Daca este in stare perfecta de functionare si este foarte bun,de ce il vinzi?:D
world2chat
User Junior+
User Junior+

cobra1981 scrie:Sunt interesata de el...il poti trimite si in tara?Dar am totusi o intrebare...Daca este in stare perfecta de functionare si este foarte bun,de ce il vinzi?:D

il vand pentru ca am schimbat sistemul de operare de la win xp sp3 la win7 home premium si nu e compatibil asta e singurul motiv pentru care il vand , am incercat sa instalez xp mode sau virtual pc dar nu e compatibil cu home premium . nu vreau sa schimb modul de operare pentru ca e licentiat si am decis sa il vand si am gasit alceva compatibil cu windows 7 .

cred ca e suficienta explicatia mea si in cazul in care vrei sa l cumperi si gasesti zgarieturi sau alceva la el iti restitui suma de bani fara nici o problema :lol: :lol:
world2chat
User Junior+
User Junior+

trimit si in tara prin posta
cobra1981
Veteran
Veteran
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Ti-am lasat un pm...:D