Caut colega de apartament pentru videochat separat
Caut colega cu care sa inchiriez un apartament decomandat pentru videochat, fiecare in camera separata.
Sunt fumatoare, discreta si super amuzanta. Caut acelasi lucru, o tipa curata si de incredere.
Nu am probleme cu curatenia, caut ceva open-mind.
Poate avea si animal de companie, nu am probleme cu vizitele sau iesirile nocturne.
Sunt fumatoare, discreta si super amuzanta. Caut acelasi lucru, o tipa curata si de incredere.
Nu am probleme cu curatenia, caut ceva open-mind.
Poate avea si animal de companie, nu am probleme cu vizitele sau iesirile nocturne.
Da.......si eu sunt interesata ca si persoana care a deschis topicul de o colega serioasa, in banca ei, super discreta si linistita si evident cu mult bun simt!
Daca cineva e interesata, o rog sa lase o modalitate de contact (daca ni se permite evident)caci observ ca nu pot trimite mesaje momentan, fiind membru nou.
Anunt valabil doar pentru persoane serioase si doar din Bucuresti. Multumesc.
Daca cineva e interesata, o rog sa lase o modalitate de contact (daca ni se permite evident)caci observ ca nu pot trimite mesaje momentan, fiind membru nou.
-
claudia_anna
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
mai este valabil anuntul??
-
claudia_anna
caut colega serioasa pentru a inchiria un apartament in Berceni.adresa mea de email este claudia_anna@yahoo.com
-
vrajitoaremika
- User Junior

claudia_anna scrie:caut colega serioasa pentru a inchiria un apartament in Berceni.adresa mea de email este claudia_anna@yahoo.com
buna seara,ti-am scris pe mail,pentru ca nu eram sigura ca poti vedea pm aici pe site.o seara faina,eu sunt mihaela.am dat mai multe detalii in mail.
-
claudia_anna
pe email ti-am lasat numarul meu de tefon.
-
claudia_anna
ai gasit colega?sunny scrie:Da.......si eu sunt interesata ca si persoana care a deschis topicul de o colega serioasa, in banca ei, super discreta si linistita si evident cu mult bun simt!
-
claudia_anna
-
MissFleurss
Si eu as fi interesata 
Imi puteti da add pe messenger: lolita.amalia
Imi puteti da add pe messenger: lolita.amalia
Buna caut colega de apartament eu detin deja apartamentul sunt din iasi sunt casatorita cu copil si as dori o fata cu care sa colaborez in vederea videochatuluipot oferi si chirie pt mai multe detalii contactati-ma princess_miky27 my idd
-
hells_high
buna, caut colega bisexuala din cluj pentru videochat, detin apartament id hells.high
caut colega de apartament care face si ea videochat,as dori sa inchiriem impreuna un apartament!multumesc.Ma poti contacta la adresa lady_d907@yahoo.com
Buna
Si eu caut sa inchiriez un apartament de 2 camere in Bucuresti impreuna cu o fata pentru a face VideoChat separat. Cine e interesata sa-mi lase un mesaj cu id-ul de yahoo messenger pentru a va contacta. Multumesc 
-
sexyploiesti
Salutare si eu caut colega de videochat . in ploiesti sau poti sa fii si din bucuresti .doar fete cine vrea sa imi dea un mesaj la acest numar 07 21 767 862
-
doru showbiz
Buna sunt doru caut colega sa lucram impreuna videochat am 43ani romantic deosebit nu fumez facebook paraschiv doru pupiii
- googlefun
- VIP

- Been thanked: 5 times
doru showbiz@ bine ai venit pe forum !doru showbiz scrie:Buna sunt doru caut colega sa lucram impreuna videochat am 43ani romantic deosebit nu fumez facebook paraschiv doru pupiii
Iti recomand , cu sincera cordialitate masculina , sa te prezinti mai pe larg in urmatorul topic :
Link prezentare-utilizatori-important-t16774.html
Mult mai multe vei putea spune despre tine acolo , iar eventualele doritoare pot fi ajutate sa ia o decizie prin descrierea oferita , sa inteleaga mult mai bine la ce te referi cu romantic deosebit : poate pictezi , poate scrii poezii (sau proza) , decorezi trenuri de metrou sau cladiri ( graffiti ) .La ultima - asta cu graffiti - se stie ca pictura in viteza , cu cagula pe cap si incaltaminte sport , produce senzatii tari , si - de ce nu - chiar e posibil sa imbunatateasca calitatea romantismului deja existent , latent , in fiecare dintre noi . De ce crezi ca sunt tipi - la costum si cu servieta - pe care-i observi ca se uita cu ochii aproape in lacrimi la trenuri sau la ziduri pictate ? Eu ii banuiesc ca fiind corporatisti si mai ales , ca fiind autorii acelor opere de arta citadina . In fine , lumea nu prea-i intelege , si e pacat ...
Stii cum sunt femeile , vor cat mai multe detalii , unele pot fi impresionate si de faptul ca la un moment dat , poate ai avut o firma (sau ai lucrat ca angajat ) de distribuit flori la domiciliu si , de aici , devine si mai plauzibil romantismul dobandit in exces .Chestia aia cu nefumator , sincer , nu mi se pare o calitate , fiind mai mult o chestiune ecologica , de ambient interior ,intrucat multe din ele fumeaza .
Bafta acolo !