Private inregistrate si redistribuite pe internet
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
De asta n ai sa scapi in veci ! E cam greut sa iei la puricat tot google ul si sa faci plangeri peste plangeri privitoare la drepturile de autor. Pana la urma..meseria asta presupune expunere ...si ti cam asumi un risc.Sau ma insel eu ?!
-
- Been thanked: 0
De ce sa scapi? Promovare gratuita!madalina90 scrie:De asta n ai sa scapi in veci ! E cam greut sa iei la puricat tot google ul si sa faci plangeri peste plangeri privitoare la drepturile de autor. Pana la urma..meseria asta presupune expunere ...si ti cam asumi un risc.Sau ma insel eu ?!
- MeganKroft
- Been thanked: 2 times
Pana la urma cam asta emadalina87 scrie: ↑02 Ian 2017, 16:41De ce sa scapi? Promovare gratuita!madalina90 scrie:De asta n ai sa scapi in veci ! E cam greut sa iei la puricat tot google ul si sa faci plangeri peste plangeri privitoare la drepturile de autor. Pana la urma..meseria asta presupune expunere ...si ti cam asumi un risc.Sau ma insel eu ?!
Riscul de private inregistrate si postate in locuri vine odata cu jobul... tine de tine daca privesti partea plina sau goala a paharului
- These users thanked the author MeganKroft for the post (total 2):
- Studio20 (04 Iul 2019, 15:10) • SAD^^EYES (04 Iul 2019, 16:44)
- KaylinDream
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 4 times
Uite, eu am o colega care a patit-o urat. Privatul a fost inregistrat si pus pe un site si i-a vandut video-ul la rusi. Pana la urma este riscul meseriei. Dar intr-un fel este si reclama, adica pana la urma cine iti vede privatul si ii place ce faci poate vine si te ia in privat si el. You never know
. Traficul , de orice fel inseamna bani