Yahoo status

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
HDK
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Este un program prin care vezi daca cineva sta invizibil , uitati aici :arrow:
http://www.yahoostatus.ro/
SoulCams Models Studios wanted
studio_timisoara
User Junior+
User Junior+

Unele site-uri de acest gen sunt de fapt generatoare de spam. Cand cineva isi spioneaza prietena/prietenul daca e invisible sau nu, de fapt ii inscrie id-ul intr-o baza de date, iar de-aici si pana la emailuri de genul "enlarge your penis now"... e cale scurta :)
HDK
User Activ
User Activ

studio_timisoara scrie:Unele site-uri de acest gen sunt de fapt generatoare de spam. Cand cineva isi spioneaza prietena/prietenul daca e invisible sau nu, de fapt ii inscrie id-ul intr-o baza de date, iar de-aici si pana la emailuri de genul "enlarge your penis now"... e cale scurta :)
Probabil "unele" dar nu acesta :P
LadyAttitude
Veteran
Veteran

Ati auzit de dreptul la intimitate?
Nu voi folosi un program de acest gen...ever !
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
HDK
User Activ
User Activ

Eu nu am spus sa il folositi , doar sa stiti ca puteti fi descoperiti daca stati pe invizibil.

P.S: Nu spune niciodata NU
LadyAttitude
Veteran
Veteran

HDK scrie:Eu nu am spus sa il folositi , doar sa stiti ca puteti fi descoperiti daca stati pe invizibil.

P.S: Nu spune niciodata NU
Fii "antena" scumpete!Ai stofa de politician...pacat ca ..mergi bine doar in playback!O stii pe Antoneasca?!
Buuun!Simte-te magulit:Era un complement!Divo!

Nu spun ever nu daca vorbim de un umeri-craci high quality,dar si pentru asta ar trebui sa ma impresionezi din punct de vedere intelectual!Ceea ce nu este cazul tau!

Ieri admiram un catel in timp ce se invartea ca un nebun incercand sa-si muste propria coada!Un vals de toata frumusetea,admirabil...extrem de edificator doar daca faci o analogie intre mentalitatea romaneasca si...cotidianul acestei tarisoare(la nivel inalt...sau la nivelul spalatoresei de WC in piata Vitan).Cam asa...vad eu lucrurile!
Desi nu ma cunosti ,ma contrazici la un punct unde...nu ai motive sa o faci!Crede-ma....chiar nu folosesc!

In urma cu ceva vreme o "contopista" din lista mea de messenger si-a permis sa-mi faca o verificare online pe un site romanesc si mi-a ramas poza de la avatar acolo!
Surpriza!ma trezesc cu un fan dornic sa ma cunoasca!Awww de parca eu de asta aveam nevoie!!!
Dupa o discutie scurta "cine esti?ce vrei" madama s-a decis sa ma ia la ture de falus ,vazand ca nu o scoate la capat .Foarte amuzanta situatia!Am adorat!orgasm intelectual instant..ca doar duc lipsa...Nu?!
Intr-un post anterior ti-ai permis sa-mi pui pe tava asa zisa "putza"..ma intreb sincer daca ai..iar daca o ai,de ce atitudinea asta de lady?ca esti mai lady ca mine(evit sa folosesc apelative gen pussy,din respect pentru ochisorii utilizatorilor care au stiut sa imi castige respectul fara a se osteni a o face).Nu vad rostul!
Sunt foarte buna in analiza psihologica...mi-as fi dat seama daca ma interesezi!crede-ma!cand mi-a placut ceva,eu am intins mana sa iau!Cu mare placere afirm ca am si luat!

Apari aici si lansezi la apa tot felul de copanele si ma amuzi teribil!Ba inca mai si pute a contopista around uhuhuuu !tocmai ti-ai facut un FAN!
Alergiile mele sunt incontrolabile..exact!In ziua cand voi incerca sa le tratez voi deveni o oaie bearca intr-o turma...
Now STRIP!Si pune suflet!
The only way top deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existance is an act of rebellion.(A.C.
HDK
User Activ
User Activ

Amin :P
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”