Spor la $$$
Masina in leasing am nevoie de un sfat!
- Iubitika
- User Junior
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
As vrea sa fac si eu in leasing la o masina si ma intrebam daca e posibil tinand cont ca nu am carte de munca :roll: ..am gasit undeva la o banca de leasing( BCR parca) la tipuri de venituri , venituri din strainatate( oare ce-o insemna ,oara ma pot clasa la aceasta categorie :lol: ).Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat as fii foarte recunoscatoare
Spor la $$$
Spor la $$$
- celeste
- User Activ
Nu sunt o cunoscatoare a legii insa presupun ca din moment ce afirmi ca veniturile tale sunt din strainatate trebuie sa aduci si actele doveditoare, asta insemnand automat ca platesti si taxele anuale catre stat si asa mai departe. Si in plus de asta trebuie sa demonstrezi ca acel venit lunar este stabil si sigur. Ei cum la noi in contractele ce le semnam la siteuri se specifica foarte clar ca nu avem statutul de employee cred ca varianta asta pica din start. Poti sa fii fata descurcareata, poate cunosti pe cineva cu firma sa te angajeze acolo cu acte si iti iei masinutza.
-
- User Junior
Asta inseamna ca banca respectiva accepta venituri obtinute cu forme legale in afara tarii...adica aplicantul lucreaza in alta tara, are acte de rezidenta si contract de munca. Toate actele necesare aprobarii leasingului trebuie legalizate de institutiile din tara respectiva, care, la randul lor, le trimit in Romania pentru verificare. Deci e valabil numai ptr cei care locuiesc si muncesc in alta tara.
[img]http://i272.photobucket.com/albums/jj168/klarisse_album/4413.gif[/img]
- Iubitika
- User Junior
Multumesc pentru ajutor..m-am interesat si eu la banca si mi-au spus ca veniturile din strainate sunt considerate un fel + la salariu pentru a primi credit mai mare
Asta este..se pare ca tre sa pun bani deoparte si s-o i-au cu banii jos
Multumesc si bafta la $$$
Asta este..se pare ca tre sa pun bani deoparte si s-o i-au cu banii jos
Multumesc si bafta la $$$