Extensii de par cu clip, se merita?

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
SweetAngel
User Activ
User Activ
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am vazut pe siteul extensii.ro , niste extensii super cu clip. Sunt 400 RON si vroiam sa stiu daca a mai cumparat cineva de acolo pentru ca nu as vrea sa dau banii astia sa ma trezesc ca imi aduce "3 fire" de par. Adica as vrea sa fie des sa se vada frumos, nu rar. Am vazut multe fete pe siteuri care au si mi-au placut mult. Au 65 cm lungime si sunt 7 suvite. Dar nu stiu cat de rare sau dese sunt. A mai cumparat cineva? mersi ..astept raspuns ...va pup!!! :wink:
Nu merita sa plangi pentu nimeni iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
SoulCams Models Studios wanted
soho71
User Junior+
User Junior+

pentru inceput ai putea sa te duci la un salon sa ii intrebi daca au asa ceva si sa iti arate cum sunt facute , asa ai putea sa iti faci o idee
Nu fiti rautaciosi e loc ptr toata lumea !
mimy
User Activ
User Activ

Cum ti-am scris si in mesaj eu port extensii cu clips...am parul pana pe umeri si cu extensii pana la fund :D Dau o feminitate aparte ...si imi sta bine ..si mai ales...imi merge bine :D ... daca vrei sa-ti cumperi sa le ai dese pt purtat si in general , nu numai cand lucrezi, ia-ti 2 seturi. Daca vrei sa le ai doar pt lucru , poti sa-ti iei doar un set, ca-ti aduci parul in fata doar si pare foarte ok. Eu zic ca se merita , dar depinde de fiecare, nu toata lumea le suporta....dar decat cu silicon , sa ma trezesc cheala , mai bine clipsuri ..eu am apelat la ele mai mult pt ca desi aveam parul lung mi l-am distrus de la placa si am ajuns cu el scurt pt ca s-a rupt intre timp si s-a degradat...si asta in cateva luni .... De cand port extensiile nu il mai intind cu placa ...doar cateva suvite de-asupra si pot sa spun ca se regenereaza vazand cu ochii :P
SweetAngel
User Activ
User Activ

Dar sincer de cand ti-ai pus ai facut mai multi bani? Eu le iau numai pentru site, nu pentru afara. Mersi :*
mimy
User Activ
User Activ

DA!!! Dar nu pot sa spun ca am facut mai multi bani DOAR datorita extensiilor .... as da "vina" pe schimbarea atitudinii ....decorului ... pozitiei corpului ....si am schimbat banalul sutien-bikini pe rochite scurte si lenjerie sexy ... asta pt ca si inainte sa-mi pun extensiile imi mergea bine avand in vedere ca eram cu facultatea la zi, la 5 ore online reuseam sa ajung la 200-250 euro ... Acum chiar nu pot sa-mi dau seama, pt ca sunt la id si imi dedic cam 8-9 ore online , 18-20 zile pe luna. Bineinteles ca si castigurile sunt mai mari, dar sincer nu m-as vedea cu parul pe umeri din nou :lol:
SweetAngel
User Activ
User Activ

Parul meu este dupa umeri sa zik ca varful parului imi ajunge pana la sani dar nu este prb de lungime, prb este ca eu de 2-3 ori pe saptamana il fac cu placa sa imi stea mai voluminos si mi-e frica sa nu se arda. As vrea sa iau o pauza. Dar daca nu il fac este foarte foarte drept si fara volum. Si ma gandeam sa scap putin de placa si sa il las drept. Dar pt mine 4 mil este mult si de-asta vroiam sa fiu sigura ca se merita dar pana la urma ma risc. As vrea sa imi iau si cateva suvite roz si negre sa le combin ;)
onutx
User Junior
User Junior

parerea mea este ca extensiile nu'si merita banii.celmai bine este sa ai rabdare cu el sa creasca. si eu am facut prostia de a'mi decolora parul acasa, si l'am "fript"
:) atrebuit sa'l tund scurt, si am preferat sa astept.din cate am auzit nu orice salon pune extensiile ca lumea, si risti sa arati ca o papusa din aia, careia ii lipseste par :)bafta cui se incumeta
OANAPOWER

ai dreptate onut.....dar na, unele au curiozitati...printre care si eu.mi-am pus extensii .... si mi-am terminat parul cu ele.dupa ce le-am scos, aveam un par de ma speriam cand ma uitam in oglinda.a trebuit sa ma tund f mult.dupa 6 luni si-a revenit, dar n-as mai face asta niciodata.
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”