Exista vreun magazin online de unde se pot cumpara neone?
vreau sa imi aranjez luminile, m-am hotarat sa urmez schema postata de sad^^eyes, dar nu lociesc in Bucursti, si am tot incercat sa gasesc pe net neoane online si nimic
poate stie cineva
aceatsa schema vreu sa o urmez
http://www.adultvideochat.ro/forum_ro/i ... p_1024.jpg
Multumesc anticipat!
neone
- gica_care_este
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Probabil ai vrust sa zici NeOANE?
Daca da, atunci vei gasi la orice brico store, metro, carefour si magazin de electrice ......
Daca da, atunci vei gasi la orice brico store, metro, carefour si magazin de electrice ......
Ultima oară modificat 17 Iul 2007, 13:03 de către gica_care_este, modificat 1 dată în total.
Populus Romanus Fuckum Est
-
- User Junior+
da neoane scuze pt gramatica
mersi , am sa ma duc acolo, am crezut ca poate voi cei cu studiouri mari cumparati dintr-uin magazin anume, si doream sa aflu si eu sa pot cumpara
mersi bye
mersi , am sa ma duc acolo, am crezut ca poate voi cei cu studiouri mari cumparati dintr-uin magazin anume, si doream sa aflu si eu sa pot cumpara
mersi bye
girl under boy name!!
- BABY
- User Junior+
buna tuturor..ete' si baba senilizata ( adica eu ) :? ...am lampa profesionala pt dvcam-ul meu,dar parca vreau si eu sa fac schema pe care a postat-o SAD..imi pun sotul la munca,dar ca sa nu alergam ca tembelii pe la toate magazinele stie cineva pe unde se gasesc neoane si calde si reci ..ca zau n-as vrea sa bat drumurile .
daca dintre voi sunt cei care au cumparat sa-mi spuna si mie ...( am inteles ca cele galbene (calde ) nu se prea gasesc ..asa sa fie :?: )
multumesc anticipat ...
toate bune si multi $$$$$$$$$ tuturor
baby
daca dintre voi sunt cei care au cumparat sa-mi spuna si mie ...( am inteles ca cele galbene (calde ) nu se prea gasesc ..asa sa fie :?: )
multumesc anticipat ...
baby
- gica_care_este
- Veteran
BABY scrie:buna tuturor..ete' si baba senilizata ( adica eu ) :? ...am lampa profesionala pt dvcam-ul meu,dar parca vreau si eu sa fac schema pe care a postat-o SAD..imi pun sotul la munca,dar ca sa nu alergam ca tembelii pe la toate magazinele stie cineva pe unde se gasesc neoane si calde si reci ..ca zau n-as vrea sa bat drumurile .
multumesc anticipat ...
baby
gica_care_este scrie: .... vei gasi la orice brico store, metro, carefour si magazin de electrice ......
Populus Romanus Fuckum Est