ePassporte ... riscuri?

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
simple
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Salutare la toti!

In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care contribuie la acest forum in special adminilor.

As avea 2 intrebari:

1. Daca lucrez de acasa, ca host individual, cu ePassporte, ce riscuri ilegale ar fi? (ma refer daca ar trebui sa platesc vreun impozit pentru banii care-i castig);

2. In cazul in care banii trebuie sa-i declar pentru a plati impozit, (ceea ce e cam aiurea din moment ce nu am firma), ce se intampla daca nu declar nimic? Poate cineva sa verifice...practic, care e procedura, pentru ca, lucrand ca host de acasa, nu-mi vine sa declar nimic. Ce riscuri sunt?

Multumesc anticipat!
nimic mai simplu...
SoulCams Models Studios wanted
Greekgirl

da...si eu am cam aceeasi problema..asa ca astept cu nerabdare sraspuns:D
gica_care_este
Veteran
Veteran

simple scrie:Salutare la toti!

As avea 2 intrebari:

1. Daca lucrez de acasa, ca host individual, cu ePassporte, ce riscuri ilegale ar fi? (ma refer daca ar trebui sa platesc vreun impozit pentru banii care-i castig)
NU
simple scrie: 2. In cazul in care banii trebuie sa-i declar pentru a plati impozit, (ceea ce e cam aiurea din moment ce nu am firma), ce se intampla daca nu declar nimic?
Nimic
simple scrie: Poate cineva sa verifice...practic, care e procedura, pentru ca, lucrand ca host de acasa, nu-mi vine sa declar nimic.
Nu
simple scrie: Ce riscuri sunt?
None
simple scrie: Multumesc anticipat!

Cu Placinta
Populus Romanus Fuckum Est
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”