Salutare la toti!
In primul rand vreau sa multumesc tuturor celor care contribuie la acest forum in special adminilor.
As avea 2 intrebari:
1. Daca lucrez de acasa, ca host individual, cu ePassporte, ce riscuri ilegale ar fi? (ma refer daca ar trebui sa platesc vreun impozit pentru banii care-i castig);
2. In cazul in care banii trebuie sa-i declar pentru a plati impozit, (ceea ce e cam aiurea din moment ce nu am firma), ce se intampla daca nu declar nimic? Poate cineva sa verifice...practic, care e procedura, pentru ca, lucrand ca host de acasa, nu-mi vine sa declar nimic. Ce riscuri sunt?
Multumesc anticipat!
ePassporte ... riscuri?
- gica_care_este
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
NUsimple scrie:Salutare la toti!
As avea 2 intrebari:
1. Daca lucrez de acasa, ca host individual, cu ePassporte, ce riscuri ilegale ar fi? (ma refer daca ar trebui sa platesc vreun impozit pentru banii care-i castig)
Nimicsimple scrie: 2. In cazul in care banii trebuie sa-i declar pentru a plati impozit, (ceea ce e cam aiurea din moment ce nu am firma), ce se intampla daca nu declar nimic?
Nusimple scrie: Poate cineva sa verifice...practic, care e procedura, pentru ca, lucrand ca host de acasa, nu-mi vine sa declar nimic.
Nonesimple scrie: Ce riscuri sunt?
simple scrie: Multumesc anticipat!
Cu Placinta
Populus Romanus Fuckum Est