Buna!
Lucrez cam de 5 ani in videochat ca model independent si as dori sa intru cumva in legalitate... adica sa-mi fac carte de munca si sa platesc impozit.Aveti idee unde as putea sa-mi fac? si ce maserie sa trec acolo?
Va multumesc!
despre cartea de munca
- bunny_yammi
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
123catcat scrie:Buna!
Lucrez cam de 5 ani in videochat ca model independent si as dori sa intru cumva in legalitate... adica sa-mi fac carte de munca si sa platesc impozit.Aveti idee unde as putea sa-mi fac? si ce maserie sa trec acolo?
Va multumesc!
eu fac de 3 luni videochat si vreau sa ma apuc de platit impozit...nu de alta. dar se nasoleste treaba...si sa ai de tanar dosarel...nu se merita.... :oops:
de ce atata secret????
am rascolit tot forumul sa aflu un raspuns, la aceasta intrebare dar n-am gasit nici unul pana acuma, chiar e tabu???... ce sa mai zic la intrebarea cum se poate face un videochat legal...acelasi lucru...am impresia ca cei ce detin studiouri ori le e frica de competitie, ori e gargara de ei si nu au videochaturi "sub forma legala", ori ....nu mai comentez... ma lovesc si eu de aceasta problema si am nevoie de ajutor...e cineva dispus sa ajute??? multumesc anticipat
am rascolit tot forumul sa aflu un raspuns, la aceasta intrebare dar n-am gasit nici unul pana acuma, chiar e tabu???... ce sa mai zic la intrebarea cum se poate face un videochat legal...acelasi lucru...am impresia ca cei ce detin studiouri ori le e frica de competitie, ori e gargara de ei si nu au videochaturi "sub forma legala", ori ....nu mai comentez... ma lovesc si eu de aceasta problema si am nevoie de ajutor...e cineva dispus sa ajute??? multumesc anticipat
- Mugur
- VIP
- Been thanked: 2 times
Nu este chiar complicat:
1. te declari persona fizica independenta, platest 16% din venituri impozit ca orice angajat si iti platescti separat taxele sociale la stat (sanatate si pensie) - e o varianta buna dar o sa cheltui ceva bani
2. faci un SRL unde te pui pe tine si inca cineva apropiat asociati ca sa nu fie asociat unic, il declari IMM, te angajezi pe tine, iti faci carte de munca, platesti impozit numai 2% din venituri si taxele in functie de ce salariu iti dai - e o varianta mai complicata dar iesi un pic mai bine la bani
Mai vreti detalii oferim consultanta contra facturi incarcate sau o cafea daca avem timp
1. te declari persona fizica independenta, platest 16% din venituri impozit ca orice angajat si iti platescti separat taxele sociale la stat (sanatate si pensie) - e o varianta buna dar o sa cheltui ceva bani
2. faci un SRL unde te pui pe tine si inca cineva apropiat asociati ca sa nu fie asociat unic, il declari IMM, te angajezi pe tine, iti faci carte de munca, platesti impozit numai 2% din venituri si taxele in functie de ce salariu iti dai - e o varianta mai complicata dar iesi un pic mai bine la bani
Mai vreti detalii oferim consultanta contra facturi incarcate sau o cafea daca avem timp
Omul inteligent nu este rau. Rautatea se naste din prostie, trufie si impotenta.
www.studio20.ro
www.studio20.ro
~MERSI~MERSI~MERSI~ sa sti ca dau cafeaua cu cea mai mare placere, nu e usor sa alergi dupa o informatie, mai ales ca e un subiect tabu inafara, multi dintre noi n-au curajul sa recunoasca cu ce se ocupa dar sa mergi la nu stiu ce contabil sau avocat sa ii spui ca vrei relatii de despre cum se face un videochat, am mai gasit informatii dupa ce am postat mesajul, dar miar fi de mare folos un avocat si un contabil care sa ocupat de acesta problema, poti sa imi recomanzi?
- bunny_yammi
- User Activ
- Been thanked: 0
si pe mine...sa ma ajute careva.. 
-
- Veteran
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Eu lucrez de 4 ani pe cont propriu,este chiar obligatoriu sa fiu in legalitate,atata timp cat nu ma deranjeaza nimeni?...si nici nu ma gandesc sa impart profitul cu statul...e chiar asa de grav?...lol :shock: