ECUL DE LA ADULTWORK.CO.UK >Se incaseaza la BCR!!

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
pskjust4ady
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Am postat acum ceva timp intrebarea:LAce banca te poti duce cu cecul de la adultwork.uk.Nimik,nici unraspuns.Incerc sa contactez o fata de pe site,romanca ca de se presupune ca neam ajuta intre oi,ma ia cu ceva d genu trebuie sa te duci in anglia sa iti faci cont si niste prostii mai mar ca ea,termind cu ideea ca ar fi mai bine sa vin sa lucrez pentru seful ei ca imi da 30% sin ce fac pe acest site.Iamspus:fetito eu nam lucrat vreodata pe comisionul asta si daca am tot ce imi trebuie acasa pt ce sa vin sa lucrez pt seful tau??>>>Ma rog,apeland la niste relatii am reusit sa bag celul la BCR!. >>>CA IDEE: NICAIERI NU AM VAZUT O MAI MARE HOTIE CA LA UN SEF DE STUDIO DISPERAT DUPA BANI, CA LA CE COMISION PLATEA ASTA ERA, SI IMI PARE RAU PENTRU MODELELE CARE LUCREAZA PT ASTFEL D OAMENI!!>>
Am incercat sa ma exprim intrun mod amabil trecand peste injuriile ce miau trecut prin cap!! :twisted:
ps:scuze pt greselile de ortografie dar nu eram in apele mele:)
MONEY MAKE THE WORLD
SoulCams Models Studios wanted
123catcat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

hmmm... nu cred ca patronul de studio oferea el doar atat. Probabil si fata respectiva vroia un procent din ce faceai tu.
Good luck and take care!
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”