AM CONT PE IM-LIVE SI AM ALES CA PLATA SA FIE FACUTA PRIN E-PASSPORTE NUMAI CA NU MI-A AJUNS PANA ACUM CARDUL DE LA EI SI VREAU SA SCHIMB PLATA PE ALT CARD E-PASSPORTE PE CARE I-L AM DE LA JASMIN.MA INTERESEAZA DACA ESTE POSIBIL ACEST LUCRU SI CUM?
MERCI ANTICIPAT[/b]
Schimbare adresa e-passporte
- plasma
- User Activ
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Eu am incercat sa fac acelasi lucru cu un cont business de epassporte. Mi-au trimis raspuns cei de la Imlive ca atata timp cat am un cont epassporte facut de ei nu pot sa primesc banii pe un alt cont epassporte. O solutie ar fi sa primesti banii tot pe contul epassporte de la imlive si sa faci transfer wire din contul epassporte intr-un cont bancar (am impresia ca te costa 50$ chestia asta). Oricum conturile facute de Imlive pe epassporte au multe restrictii asa ca nu vei putea face transferuri intre conturile epassporte.
-
Merci mult oricum le-am scris e-mail sa vad ce-mi raspund ei,si daca nu pot sa fac nimic astept cardul lor de e-passporte numai ca mi se pare aiurea,de ce sa nu vrea sa-mi bage banii pe adresa de epassporte care le-o dau eu .
-
Pai cred ca acum i-mi ajunge,epassportul de la IMlive si eu i-l astept de mult,dar dupa mai multe e-mailuri la ei si la epassporte mi-au zis ca dupa ce voi avea niste bani in cont(20$)mi-l voi trimite,ca pana acum cica mi-au platit prin cec care nu a ajuns niciodata la mine dar totusi el a fost incasat.De schimbat nu vor sa mi-l schimbe cu alt epassporte.Cred ca Dureaza cam 3 saptamani pana ajunge .