SFATURI CU GRAMADA....

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
tantrik
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sunt Tantrik...cea cu gura mare...care a reusit sa cam tulbure apele pe-aici! Am revenit!
Pe 16 febr 2006 am postat un topic cu titlul"Sunt noua, solicit indrumare"...
Cand am postat acest topic am gandit ca acest forum reprezinta un fel de comunitate, unde cei vechi schimba sfaturi, iar cei noi capata cat de cat indrumare.Numai ca...nici nu am postat bine topicul si au sarit multi pe mine.
Unii sa ma ajute contra unor comisioane grase, altii sa imi faca teoria chibritului ca urmare a unui raspuns ce il dadusem ulterior...pe acelasi subiect.

Voi, cei noi....stati in banca voastra...asa cum am facut si eu timp de o luna si jumatate, reusind sa ma informez cat de cat de pe forumul asta si sa ma inscriu in final pe doua siteuri bune.Nu mai cereti sfaturi si ajutor ca ve-ti pati ca mine.

Am primit oferte de la "studiouri serioase" care una scriau pe site-ul lor si alta facea in realitate.Acolo vorbeau de contract, de procent si in final eu nu am vazut niciodata studioul lor, ci numai un reprezentant. caruia i-am dat pe incredere si la risc CI si pasaportul si cand a fost sa ma pregateasca
prin activarea conturilor...vroia s-o faca la distanta prin mess.Intelegerea fusese sa lucrez o luna la studio dupa care acasa , iar studioul sa ma reprezinte.Insa in final, am renuntat ptr ca atunci cand am intrebat ce procent iau la studio....cel ce reprezenta studioul a bajbait un raspuns de genul" depinde de incasari.Cei de la Imlive sunt foarte draguti si mi-au oferit suport in lb franceza..asistandu-ma pas cu pas.Il recomand cu caldura celor incepatori.

Am citit acum un alt topic de scandal privind www.babevid.com.Am apucat sa ma inscriu pe PleaseMeLive(nu mi-a luat decat 5 minute) ca hop! m-a bagat in ceata...cel care spunea ca de fapt acest din urma site nu ar apartine de babevid...aducand fel si fel de argumente aiurite.De curiozitate am accesat imediat site-ul mama(babevied) si m-am logat...Ei bine....am intrat in contul meu....fara probleme ceea ce inseamna ca fata aceea care postase topicul a avut perfecta dreptate.

Intamplator am dat si peste primul meu topic unde am primit 40 de comentarii.M-am gandit ca a dat norocul peste mine si au sarit toti sa ma ajute! Cand colo....cativa dragalashi se certau si injurau de mama focului si deviasera subiectul....Singurul care mi-a fost de un real ajutor a fost *respect* caruia ii multumesc ptr felul cum a pus problema.In rest....un fel de...."hai la noi sa mancam nimic".In concluzie,noua romanilor ne cam place sa trancanim doar ca sa nu tacem....
Cei ce cred ca ma pot ajuta in continuare cu un sfat, o idee...sunt bineveniti cu mesaj privat.
Si apropos! Sunt inscrisa pe sectiunea| fete singure timide"..unde nu sunt obligata sa ma dezbrac, sa ma expun si unde fac bani frumosi ptr o incepatoare.Recomand aceasta sectiunea fetelor incepatoare carora le trebuie ceva timp sa scape de inhibitii...
Acum ca am ideea cam ce utilizatori sunt de baza pe forumul asta....o sa-mi permit sa-i contactez in privat, cerandu-le din cand in cand cate un sfat.
Multumesc celor care au incercat sa ma ajute atat prin mesaje personale cat si prin mesaje la topicul meu.Iata ca mai sunt si oameni care pot da sfaturi si fara sa taxeze.!!!! Oricum...mi-a prins bine cele trei tentative esuate de a fi racola..de acei binevoitori...am prins curaj si am facut singura ce trebuia sa fac de prima data.
Succes si spor la $$$$ oamenilor de treaba de pe acest forum!
Tantrik cea afurisita!...si totusi sunt dulcica cu clientii mei!SIC!
SoulCams Models Studios wanted
Pusicutza
User Junior+
User Junior+

Voi, cei noi....stati in banca voastra...asa cum am facut si eu timp de o luna si jumatate, reusind sa ma informez cat de cat de pe forumul asta si sa ma inscriu in final pe doua siteuri bune.Nu mai cereti sfaturi si ajutor ca ve-ti pati ca mine.
Ai fi fost total in ceata daca nu nimereai pe acest site sau poate nu, acele informatii care te au ajutat au provenit din intrebarile celor noi si raspunsurile celor vechi . Dar, indemnul tau noilor veniti de a citi mai intai ceea ce deja exista inainte de a intreba este foarte bun :)
Ceea ce ai patit nu a fost atat de grav, ai cerut indrumare si fiecare a oferit ce avea , tu esti cea care a decis ce e mai bine pt tine, nimeni nu ti a pus cutitul la gat:). Cred ca aceasta experienta ti a dat mai multa incredere in propriile forte

Felicitari ca ai avut ambitia de a te descurca de una singura[/quote]
Marlboro
User Activ
User Activ

Cu atitudinea asta incantatoare iti garantez ca o sa fii incununata numai de succes in tot ceea ce vei intreprinde pe viitor.

SUCCES IN ACTIVITATE !!!
De 6 ani de zile m-am lasat de tzigari...
Vrea cineva un Marlboro ?!? (e moarte sigura)
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

He he, frumoasa atitudine, postul tau mi-a smuls un zambet... Da, esti o luptatoare, viata e dura si trebuie sa tii garda sus. Ai invatat-o pe pielea ta si asta este cel mai bine.

Mult succes in tot ceea ce vei face!
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
fantom's

salutare .....o intrebare am si eu .......in cat timp tre sa iti vina banii la imlive prin epassaporte daca nu faci parte dintr un studio stie cineva ca eu sigur nu stiu........ :cry:
Gee01

fantom's scrie:salutare .....o intrebare am si eu .......in cat timp tre sa iti vina banii la imlive prin epassaporte daca nu faci parte dintr un studio stie cineva ca eu sigur nu stiu........ :cry:
3 zile dupa data payment-ului...cazul meu
sweet7

banii pe imlive prin epasporte vin in 3 zile de la sf periodei, dak perd se incheie pe 15 ale lunii cel tarziu pe 18 ai banii in contu tau de epass :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”