videos on jasmin.

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
Denisse
Has thanked: 0
Been thanked: 0

buna!
Am tot cautat pe aici posturi despre cum as putea sa fac video pe jasmin.,dar nu am gasit.Si as mai vrea sa stiu daca se face ceva $ din asta.
Poate cineva sa ma ajute?
Multumesc si spor la $$$
SoulCams Models Studios wanted
Dorian
User Activ
User Activ

Buna!
Am sa incerc eu sa-ti dau cateva sfaturi.

In primul rand as dori sa nu gresesc si cred ca te referi la sectiunea video a site-ului Jasmin.

Poti sa fii cu un videoclip pe aceasta sectiune facandu-ti un cont de performer pe numele persoanei care apare in acel videoclip.Normal, daca e cuplu atunci 2 cont-uri individual pentru fiecare persoana in parte.

Celelalte setari le faci apoi din contul de performer.

Videoclip-ul il vei rula din SplitCam sau orice alt program de slit.

Eu sincer sa fiu folosesc videoclipul ca metoda de promovare a modelului cand acesta nu este on-line si nu ca, o sursa primara de venit.
Ca idee, in 2 saptamani am facut in jur de 10$.
Dar stand si urmarind timpii...observa ca, clientii stau putin desi am facut un video cat se poate de profesional(cu camera digitala si facut montaj).

Sper sa-ti fie de folos informatiile mele.
Diana
User Junior
User Junior

Denisse scrie:buna!
Am tot cautat pe aici posturi despre cum as putea sa fac video pe jasmin.,dar nu am gasit.Si as mai vrea sa stiu daca se face ceva $ din asta.
Poate cineva sa ma ajute?
Multumesc si spor la $$$

Inregistrarea o faci cu webcamul sau cu o camera digitala, iar videoclip-ul il rulezi prin splitcam.
Daca ai deja un cont pe jasmin poti baga inregistrarea chiar pe acel cont in timpul cat nu esti live ( cand te duci la somnic :) ) sau iti poti crea un alt cont pe care sa-l folosesti numai pentru sectiunea de video.
Setarea pentru a intra pe categoria de video o faci din softul de jasmin.
Ai grija la setari sa nu intri din greseala pe alta categorie cu inregistrarea ( ai voie doar pe video ) ca iti inchid astia contul.
Bani nu se fac cine stie ce din video dar e o modalitate buna de promovare.
Daca mai ai nelamuriri revino cu intrebari.
Denisse

Dorian scrie:Buna!
Am sa incerc eu sa-ti dau cateva sfaturi.

In primul rand as dori sa nu gresesc si cred ca te referi la sectiunea video a site-ului Jasmin.

Poti sa fii cu un videoclip pe aceasta sectiune facandu-ti un cont de performer pe numele persoanei care apare in acel videoclip.Normal, daca e cuplu atunci 2 cont-uri individual pentru fiecare persoana in parte.

Celelalte setari le faci apoi din contul de performer.

Videoclip-ul il vei rula din SplitCam sau orice alt program de slit.

Eu sincer sa fiu folosesc videoclipul ca metoda de promovare a modelului cand acesta nu este on-line si nu ca, o sursa primara de venit.
Ca idee, in 2 saptamani am facut in jur de 10$.
Dar stand si urmarind timpii...observa ca, clientii stau putin desi am facut un video cat se poate de profesional(cu camera digitala si facut montaj).

Sper sa-ti fie de folos informatiile mele.
Am o camera digitala sony DCR HC40 asta ca sa ma puteti indruma mai bine.. Ce nu stiu eu este ca: nus tiu de unde sa incep si unde sa termin,unde inregistrez filmuletul(pe o caseta video si apoi sa il salvez si unde sa il salvez ca sa poata fi transmis in jasmin cand nu sunt on).Cum sa inregistrez cu split ul,chiar nu am nici o idee.
Va rog mult de tot daca nu cer prea mul sa imi dati mai multe detalii ..sper ca nu am spus prostii si ati inteles intrebarea mea:P Multam la cei care mi-au raspuns pana acum si la cei care imi vor raspunde.
Spor la $$ si munca usoara!!
plasma
User Activ
User Activ

Nu are nici cea mai mica importanta cu ce si pe ce inregistrezi filmuletul. Daca il inregistrezi pe caseta trebuie convertit in format digital (avi, mpg, mpg2, dat, mp2). mai intai deschizi splitcam-ul si selectezi ca sursa "video" si apoi selectezi filmuletul tau. O sa apara in loc de imaginea ta de pe splitcam filmuletul. Apoi deschizi contul tau de pe jasmin. Te duci la Charge Options si selectezi ca pret 0.99 - video. Apoi deschizi pagina de broadcast de pe jasmin si alegi sectiunea video. Si gata! Filmuletul tau ruleaza. Membrii care vor sa vada filmuletul platesc 0.99 4/minut. Intra direct, deci nu trebuie sa vb cu ei sau sa fii in fata calculatorului. Singura problema e ca pot intra in orice moment al filmului (nu ai cum sa il vada de la inceput decat daca au noroc sa se sincronizeze cu inceputul filmului). Cum se spunea si mai sus, nu se prea fac bani din filmulete chiar daca sunt de calitate. Recordul in studioul meu de de 9 minute de vizionare...deci iti dai seama cat de putin se poate castiga. Majoritatea membrilor ies dupe 2-3 minute. Cat despre promozare..nu stiu ce sa spun...modelele mele nu par sa faca mai multi bani decta folosesc filmulete...

Bafta!
Elena22

Buna,
Am observat de cand mi-am pus video ca foarte multi membrii nu-si dau seama cand intra in pvt ca este video in ciuda faptului ca tariful este 0.99$.
Cativa membrii chiar m-au acuzat ca fac show-uri altor membrii pe 0.99!
De castigat nu se castiga mult din video... sa zic aproximativ 50$/perioada daca il tii cateva ore pe zi. Oricum depinde...
plasma
User Activ
User Activ

inteleg ca ai pus pretul 0.99 $ dar ai bifat sectiunea video? Nu poti intra de ex la sectiunea Girls cu un show inregistrat. Sunt sigura ca nu aveai cum sa faci greseala asta asa ca probabil membrii care te-au acuzat erau total deplasati si nu si-au at seama la ce sectiune au intrat. :D
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”