O intrebare pentru veteranii....Streamray

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
zaboss
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Sunteti amabili sa-mi spuneti micul secret al fetelor de top de pe stream? 8) Stiu ca dupa ce isi termina programul, intra in nude, unde este implementat un soft (cred) care ruleaza pe toata durata pauzei lor de somnic show-uri inregistrate. Nimic rau pana aici, insa, cum pot sa fac si eu asta??? :?: V-as fi recunoscator pentru orice sfat!

PS: Sper ca acest topic sa nu mai fi fost luat in discutie, deoarece am citit cam tot ce se putea....
SoulCams Models Studios wanted
mnn
User Activ
User Activ
Has thanked: 2 times

fa inregistrare cu camera...baga in splitcamera cu open file...intra in nude...alege ca si camera splitu...si da-i drumu...dar datorita celor care fac asha ceva o sa ai un succes daramator...adica nu cred sa faci vreo branza ca shi bani...deoarece or fi clientzii retardatzi..dar nici intratat de retardatzi sa nu vada ca e inregistrare...or sa faca plangeri...o sa iti blocheze contul...si dupa aia revii pe forum cu intrebarea cum faci sa redeschizi contul:))
succes...ne revedem peste vreo 3 zile cand revii cu intrebarea referitoare la deblocare:P
parerea mea umila...nu te preta la asha ceva ...din cauza celor care au facut treburi din astea bine gandite nu mai merge nude bine pe stream...pe alte siteuri e omenie in nude..chiar se fac bani...dar acolo nu exista shmecheri asha ahtiatzi dupa cashtiguri fara munca:)
Infinity
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

zaboss scrie:Sunteti amabili sa-mi spuneti micul secret al fetelor de top de pe stream?
~ ore intregi de munca petrecute online
~ un aspect fizic ireprosabil
~ o personalitate extrovertita si adaptabila
~ o cautare neobosita a autoperfectionarii
zaboss scrie:Stiu ca dupa ce isi termina programul, intra in nude, unde este implementat un soft (cred) care ruleaza pe toata durata pauzei lor de somnic show-uri inregistrate.
Am mari dubii in privinta faptului ca modelele de top procedeaza astfel...
zaboss scrie:Nimic rau pana aici, insa, cum pot sa fac si eu asta??? :?: V-as fi recunoscator pentru orice sfat!
Asculta sfatul lui mnn

Orice ai face, mult succes puiutz! ;)
Fermecătoare ca o zână, amăgitoare ca o cadână, impunătoare ca o stăpână
Dks

1. O camera smeckera
2 un comp la fel de smeckaras
3 conexiune BUNA
4 FFFF mult timp online
5 NOROC
MARKUS
VIP
VIP
Been thanked: 1 time

zaboss scrie: Stiu ca dupa ce isi termina programul, intra in nude, unde este implementat un soft (cred) care ruleaza pe toata durata pauzei lor de somnic show-uri inregistrate. Nimic rau pana aici, insa, cum pot sa fac si eu asta??? :?: V-as fi recunoscator pentru orice sfat!

PS: Sper ca acest topic sa nu mai fi fost luat in discutie, deoarece am citit cam tot ce se putea....
da asa este...multe isi inregistreaza un SHOW si il ruleaza pe nude ....dar nu te sfatiesc sa faci chestia asta ....odata ca nu este llegal,adica daca streamray-ul te descopera te da afara de pe site si a doua ora o faci in detrimentu tau.Din 10 clienti care intra si da peste un show inregistrat 9 isi dau seama ca este un VIDEO INREGISTRAT si nu se mai intorc a doua oara la acel model....

Pt a inregistra showuri si a le folosii majoritatea folosesc CAMTASIA STUDIO(este un soft care il gasesti la www.camtasia.com )
fahren
User Junior+
User Junior+

ATITUDINE.

Nu-ti trebuie un corp belea,dar daca esti draguta la fata si ai logoree inteligenta faci bani.
Nu-ti trebuie o figura iesita din comun ,dar daca ai un corp superb sau iesit din comun si cu un pic de vrajeala faci bani.

Cel mai important este sa ai in fata camerei ,ca si in realitatea o personalitate deosebita.Atitudinea conteaza(era un spot publicitare pe tema asta.care? :P )
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”