PS: vo voi comunica numele menbrului imediat ce imi deschide contu.
PS2: nu am folosit niciodata inregistrare pe jasmin in free sau in privat.
Bafta tuturor la $$$$$$$
NO, 100% nu , nu exista asa ceva, daca e vorba de seriozitate si profesionalism, nu merge treaba cu "dat seama" . Adminii trebuie sa aiba nick-uri cunoscute, si cu distratul adminilor spune multe , ca si cum eu m-as labi privind fetele ce lucreaza la mine, pretinzand ca le ajut si le mai iau si procent.SAD^^EYES scrie:Eu cred ca ar fi trebuit sa iti dai seama ca este un fel de verificare, datorita cerintei simple "Arata ochii" .
Sincer nu cred ca o inregistrare poate sa tina in privat un membreu circa 30min care iti cere mereu lucruri difereite si culmea tu le faci asa cum vrea el si intretimp to opreai si vorbeai cu el. Acu ce coincidenta ar fi sa fi facut un film care sa indeplineasca cerintele membrului.WinXPfather scrie:Si ca sa fiu ontopic... flerul imi spune ca era o inregistrare, dupa cum pledezi, cum nici acel membru nu e admin si chiar de ar fi daca a intrat cu alt nick nu poate cere atentie mai multa decat oricare alt membru si nici folosi de functia de admin. Dar as cere prea mult de la aia...