Buna tuturor,
Sunt noua aici dar am citit cam tot ce se putea citi pe forum si am bagat la cap.
Problema mea arzatoare - pe care nu stiu daca au mai experimentat-o si altii - este de mai multe feluri si are legatura cu Jasminul.
Acum o luna mi-am facut un cont nou de performer, lucrez de acasa, o configuratie buna de calculator (i7, placa video, sunet, camera logitec C920, de care jasmin au zis ca-s toate bune si frumoase).Pana aici totul e bun si incurajator.Contul asta l-am facut dupa o perioada de inactivitate cu un alt cont cu care am inregistrat castiguri bunisoare ani de-a randul.
Ratingul video si audio e bun.Numai ca acum nu am trafic: uneori ma uit, verific, resetez, vorbesc cu supportul si ma regasesc cu 0-2 guesti in camera.Care camera e ingrijita, are lumina (de la becuri reci), eu nu-s muma padurii dar diferenta de la un performer care facea peste 3000 pe perioada la situatia actuala diferenta e mare.Si am incarcat poze, video, tot ce vor si ce nu vor.Noua lor cerinta e sa pun mai multa lumina in camera, dar din cauza unor probleme ale corneei nu am reusit niciodata sa tolerez lumina puternica, de genul umbrelei de difuzie.Iar ei ma indeamna sa-mi iau softbox.Si eu nu stiu cum e, ce face, si nu prea am spatiu sa amplasez doua softboxuri.
Stiu ca topicul meu suna putin alandala, dar daca cineva aflat intr-o situatie asemanatoare si nu numai, imi poate da un sfat, critica sau ce-i mai vine in minte, m-as bucura foarte mult.
Bafta tuturor.
Noi si vechi pe jasmin:trafic scazut si cerinte absurde
- siberianmouse
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Nu stiu sigur daca stiu cum sa raspund unui reply la post:)))
Buna, mron3.Multumesc pentru raspuns. Esti si tu performer?
Am selected, ei sustin ca totul e bine, sa am rabdare.Eu m-am uitat in coloana care se desfasoara in dreapta si niciodata nu m-am vazut afisata.Raspunsurile lor continua sa fie in limba de lemn, raspund ce vor ei.Ba chiar vin cu o noutate: la intrebarea cum de fete fara Free si Premium channel asa cum ma inghesuie pe mine sa-mi fac Premium, sunt ultra-traficate si eu nu, mi-au raspus candid : "mai sunt si exceptii".Si cand le-am repetat ca situatia e critica, hop am intrat in pvt si mi-a zis supportu: "Pai uite, acum esti in pvt".Era al doilea pe o noapte intreaga.Anectotele despre suportii spalati pe creier nu imi lipsesc.
N-as vrea sa sune urat, ca ma lamentez, am avut si eu perioade mai slabe, m-am mobilizat, am cooperat, am inteles, dar acum arata a discriminare (nu stiu exact ce forma de discriminare).
Buna, mron3.Multumesc pentru raspuns. Esti si tu performer?
Am selected, ei sustin ca totul e bine, sa am rabdare.Eu m-am uitat in coloana care se desfasoara in dreapta si niciodata nu m-am vazut afisata.Raspunsurile lor continua sa fie in limba de lemn, raspund ce vor ei.Ba chiar vin cu o noutate: la intrebarea cum de fete fara Free si Premium channel asa cum ma inghesuie pe mine sa-mi fac Premium, sunt ultra-traficate si eu nu, mi-au raspus candid : "mai sunt si exceptii".Si cand le-am repetat ca situatia e critica, hop am intrat in pvt si mi-a zis supportu: "Pai uite, acum esti in pvt".Era al doilea pe o noapte intreaga.Anectotele despre suportii spalati pe creier nu imi lipsesc.
N-as vrea sa sune urat, ca ma lamentez, am avut si eu perioade mai slabe, m-am mobilizat, am cooperat, am inteles, dar acum arata a discriminare (nu stiu exact ce forma de discriminare).
Si la ce pogram lucrezi? cate ore pe zi , intre ce ore? cate zile libere?
Eu stiu ca asta este poveste veche cu contul nou fara pic de trafic.Nu mi se pare nimic nou.Eu m-am chinuit vreo 4 luni de zile pe contul actual pana cand am inceput sa am trafic si sa fac si eu ceva bani.
Eu stiu ca asta este poveste veche cu contul nou fara pic de trafic.Nu mi se pare nimic nou.Eu m-am chinuit vreo 4 luni de zile pe contul actual pana cand am inceput sa am trafic si sa fac si eu ceva bani.
- siberianmouse
Multumesc pentru reply, Pandora.
Asa de tare m-au ofuscat astia cu site-ul lor, ca am luat o pauza.
La momentul deschiderii contului nou, l-am inchis pe cel vechi.Nici prin gand nu mi-a trecut ideea ca traficul se castiga asa de greu.
Lucrez in ture de cate 6-8 ore.Seara devreme pana dimineata.Sau dimineata. Dar e obositor cand e putina lume.M-am plans, i-am intors pe toate partile, se leaga de lumini acum.Au zis ca lumina la mine-i buna dar se poate si mai bine.
Un detaliu interesant: am intrebat cum de fete fara galerii de poze incarcate, video-uri, etc etc, sunt prmovate intens (unele abia au 2-4 poze) si un profil pe care m-am straduit sa-l completez abia apare in rezultate de cautare.
Ce alte site-uri cu mai putine exigente si trafic rezonabil ai recomanda, in paralel cu Jasmin?
Spor!!!
La momentul deschiderii contului nou, l-am inchis pe cel vechi.Nici prin gand nu mi-a trecut ideea ca traficul se castiga asa de greu.
Lucrez in ture de cate 6-8 ore.Seara devreme pana dimineata.Sau dimineata. Dar e obositor cand e putina lume.M-am plans, i-am intors pe toate partile, se leaga de lumini acum.Au zis ca lumina la mine-i buna dar se poate si mai bine.
Un detaliu interesant: am intrebat cum de fete fara galerii de poze incarcate, video-uri, etc etc, sunt prmovate intens (unele abia au 2-4 poze) si un profil pe care m-am straduit sa-l completez abia apare in rezultate de cautare.
Ce alte site-uri cu mai putine exigente si trafic rezonabil ai recomanda, in paralel cu Jasmin?
Spor!!!
-
Iti recomand un Streamray (cams.com), Streamate sau Imlive. Sunt site-uri cu care poti merge in paralel.siberianmouse scrie:Multumesc pentru reply, Pandora.
Spor!!!
Spor!
Ai putea cel putin in prima luna sa incerci sa stai 5,6 zile pe saptamana (fara pauze) cate 10-12ore minim pe zi .Dupa cum stii,in acest job ai nevoie de multa rabdare ca sa poti ajunge la castiguri satisfacatoare.Trafic vei avea daca ai ce oferi,poate in acest timp in care ai lipsit modul de munca s-a schimbat ,la fel ca si cerintele membrilor.Ce pret ai setat? Spor la treaba