Hai sa vedem ce mai face vecinul sau mai bine spus vecina din domeniu sunt foarte interesat de ce are trecut prin agenda.
Sigur fiecare are ceva acolo de facut, planuri mari sau mai mici, nevoi, vise ascunse, vreau sa aflu tot!
La mine e simplu dupa o discutie scurta aseara am constientizat ca am o necesitate mare
(pe langa achizitia de echipament unde e greu sa ma opresc) asa ca la mine in to do list sus de tot este trecut:
- trebuie sa gasesc o menajera secsi,
Da, sa fie secsi rau, cand vine sa faca curat, sa ma ia durerea de cap si nu de cati $$ cere sau ca imi rataceste lucrurile.....
To Do LIST !
- Smart
- VIP
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Pai daca tot ai pomenit de echipamente...aseara a venit 5D Mark3...
To do: 85mm f1.2
To do: 85mm f1.2
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
- googlefun
- VIP
Am vorbit cu ea si este de acord , sa lucreze acolo ..

A lucrat la Antipa , pana s-au facut reduceri de personal in 2014 . A spus ca nu are nici o problema sa treaca de la stersul prafului de pe mumii , la stersul de pe aparate /decoruri .Praf sa fie !
Poate face munca si de model foto , in caz ca ai nevoie de probat niste lumini /blituri/ umbrelute .....
Vrea doar carte de munca /asigurari sanatate platite la timp ( vrea sa-si puna silicoane) + salariu mediu pe economie . A spus ca nu mai are prieten momentan , se simte foarte bine singura si e gata oricand de o relocare .
Acum , nu stiu daca-ti place si tie .
P.S Aaaaa , sa nu uit ! Singura ei rugaminte ar fi sa o suni pe mama ei , asta doar dupa ce vorbesti cu ea . In principiu cred ca si mama ei este deacord , dar na ...ca mama , vrea sa se convinga ca fiica ei e pe maini bune .Are doar 24 ani si este virgina .Cred ca de aia , mama ei a cerut sa vorbeasca telefonic cu viitorul sef al fiicei sale .
P.S 2 cobra1981@ cred ca , daca te-ntelegi cu Glamour@ poate veni si la Mures .Cu toate ca a absolvit ( la distanta
) Limbi si literaturi straine si pare cam slabanoaga nu va ganditi sa-i faceti voi conturi . Majora este , dar nu uitati ca este virgina ....

A lucrat la Antipa , pana s-au facut reduceri de personal in 2014 . A spus ca nu are nici o problema sa treaca de la stersul prafului de pe mumii , la stersul de pe aparate /decoruri .Praf sa fie !
Poate face munca si de model foto , in caz ca ai nevoie de probat niste lumini /blituri/ umbrelute .....
Vrea doar carte de munca /asigurari sanatate platite la timp ( vrea sa-si puna silicoane) + salariu mediu pe economie . A spus ca nu mai are prieten momentan , se simte foarte bine singura si e gata oricand de o relocare .
Acum , nu stiu daca-ti place si tie .
P.S Aaaaa , sa nu uit ! Singura ei rugaminte ar fi sa o suni pe mama ei , asta doar dupa ce vorbesti cu ea . In principiu cred ca si mama ei este deacord , dar na ...ca mama , vrea sa se convinga ca fiica ei e pe maini bune .Are doar 24 ani si este virgina .Cred ca de aia , mama ei a cerut sa vorbeasca telefonic cu viitorul sef al fiicei sale .
P.S 2 cobra1981@ cred ca , daca te-ntelegi cu Glamour@ poate veni si la Mures .Cu toate ca a absolvit ( la distanta
- Adrian
- Moderator
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 56 times
Google sa imi lasi numarul ei de telefon si sa spui ce ai tu trecut pe lista, Onix nu este problema daca aflu te anunt ca doar facem share nu tinem doar pt noi.
Se pare ca lumea este timida sau la mare...
P.S. Smart, sa il folosesti cu placere si sa vina si 85-ul, sunt lucruri plictisitoare, eu sunt interesat de lucrurile celelalte nu de aparate si laptoape.
Se pare ca lumea este timida sau la mare...
P.S. Smart, sa il folosesti cu placere si sa vina si 85-ul, sunt lucruri plictisitoare, eu sunt interesat de lucrurile celelalte nu de aparate si laptoape.
Recomand >>> Studio Videochat Fetish >>> Work Smart Not HardCore!!!
- googlefun
- VIP
Imi pare rau Glamour@
Se strecurase o greseala mai sus .Era vorba de 42 de ani si nu de 24 ! Fiind vorba de mama ei , care pretinde ca este virgina ! Inseminare artificial-accidentala in cada , operatie cezariana apoi , intelegi tu
..
Dar de angajat , fata vrea , nu mama . :lol: :lol:
P.S Singurul 'lucru" trecut pe lista mea , este... mama ei ! Asa ca , rugamintea este sa nu insisti cu detaliile .Thx
Se strecurase o greseala mai sus .Era vorba de 42 de ani si nu de 24 ! Fiind vorba de mama ei , care pretinde ca este virgina ! Inseminare artificial-accidentala in cada , operatie cezariana apoi , intelegi tu
Dar de angajat , fata vrea , nu mama . :lol: :lol:
P.S Singurul 'lucru" trecut pe lista mea , este... mama ei ! Asa ca , rugamintea este sa nu insisti cu detaliile .Thx
- Smart
- VIP
GlamourFoto scrie:P.S. Smart, sa il folosesti cu placere si sa vina si 85-ul, sunt lucruri plictisitoare, eu sunt interesat de lucrurile celelalte nu de aparate si laptoape.
Pai poate deja am menajera si imi lipseste 85-u
www.smartchat.ro - We are not the best...That's why we try harder!
- GlamChatStudio
- GoldMember
- Has thanked: 11 times
- Been thanked: 52 times
To do list:To do nothing:)))
Real list:E grele ca-mi trebuie fo' luna doar sa scriu:)))
To do list pentru Adi:He knows:)))
Tot pentru Adi:Tie iti mai trebuie aparatura cum imi trebuie mie farduri
)
Adi daca te plictisesti call me
))) 
Real list:E grele ca-mi trebuie fo' luna doar sa scriu:)))
To do list pentru Adi:He knows:)))
Tot pentru Adi:Tie iti mai trebuie aparatura cum imi trebuie mie farduri
Adi daca te plictisesti call me
https://glamchatstudio.ro/ powered by GlamChatStudio
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
Cat de ciudati suntem noi oamenii, sa ne nastem nu cerem, sa traim nu stim si sa murim nu vrem...
- googlefun
- VIP
Glamour@ , de obicei cand intervine Isa , se termina joaca ! :lol:
Fix asa s-a intamplat si acum .Ne-a stricat distractia /prelungirea adolescentei
..
Sa vedem cine , si daca mai scrie ceva ...
P.S In fine , ca sa-i inselam vigilenta , propun sa trecem pe Skype .Sper ca ai activat acel plug-in .Call me there !!! I have only $3.99/mints !
Sa nu incerci cu taxa inversa .Nu merge .
Fix asa s-a intamplat si acum .Ne-a stricat distractia /prelungirea adolescentei
Sa vedem cine , si daca mai scrie ceva ...
P.S In fine , ca sa-i inselam vigilenta , propun sa trecem pe Skype .Sper ca ai activat acel plug-in .Call me there !!! I have only $3.99/mints !
Sa nu incerci cu taxa inversa .Nu merge .
- Adrian
- Moderator
Nu sa terminat nimic Google, chiar acum a inceput , eu credeam ca sa se termina dar nu e nici o sansa
)
@Isa - ghici... nu ma plictisesc
)
Referitor la ce caut eu, daca sunt persoane care cred ca se incadreaza in cerintele adresate de mine ( in primul post din topic) rog sa imi trimita un pm,
Am facut public acest lucru pentru ca deja am fost contactat si intrebat daca sunt serios si am spus ca da, asa ca sunt fortat sa dau o sansa tuturor.
Cine, ce mai are trecut pe lista ???
Fara nici o rusine, vise ascunse, dorinte neimplinite vreau sa aud tot
@Isa - ghici... nu ma plictisesc
Referitor la ce caut eu, daca sunt persoane care cred ca se incadreaza in cerintele adresate de mine ( in primul post din topic) rog sa imi trimita un pm,
Am facut public acest lucru pentru ca deja am fost contactat si intrebat daca sunt serios si am spus ca da, asa ca sunt fortat sa dau o sansa tuturor.
Cine, ce mai are trecut pe lista ???
- googlefun
- VIP
Daca ai adus aminte de vise ascunse , fara nici o rusine si mai ales de dorinte neimplinite ....acum pot sa-ti spun . Oricum , au trecut vreo 2 ani parca , asa ca faptu-i consumat :lol: .GlamourFoto scrie: bla .......................................................................... bla
Daca recunosti stilul /lumina /marca obiectivului folosit (decorul ma indoiesc ) , uite o poza facuta de asistenta ta .Evident in lipsa ta !! Tin sa mentionez ca nu e retusata deloc , mi-a trimis-o imediat pe e-mail , cu mine de fata,dupa care a sters-o grabita de pe card

Ca vis ascuns , as mentiona dorinta de a participa la menaj de 2 ori /week (gratis ! ) , doar cu conditia sa vin cand esti tu plecat pe teren fara asistenta !!
Tare as vrea sa scap printre jucarioarele tale , sa o las sa probeze ce obiectiv/umbreluta vrea
P.S Sa nu o certi prea tare daca nu-ti place poza .Si eu as fi vrut sa se vada in lumina aia, picaturile de transpiratie pe abs .Dar n- a fost sa fie ! Poza a fost facuta inainte si nu dupa ....
- Adrian
- Moderator
Faza este ca cine nu te stie ajunge sa creada ce spui, fii si tu mai glumet un pic ce naiba daca tot scrii la caterinca, de unde le tot debitezi eu nu stiu si crede-ma ca nu sunt singurul care se intreaba asta
)
App ai primit banut mult pentru wallpaper??

http://www.loveitsomuch.com/stores/1317971/source
http://androidpapers.co/mc43-wallpaper- ... scle-dark/
P.S. O sa ajungem ca eu sa scriu si doar tu sa raspunzi .... la naiba te las pe tine ca nu se mai poate
App ai primit banut mult pentru wallpaper??

http://www.loveitsomuch.com/stores/1317971/source
http://androidpapers.co/mc43-wallpaper- ... scle-dark/
P.S. O sa ajungem ca eu sa scriu si doar tu sa raspunzi .... la naiba te las pe tine ca nu se mai poate
- googlefun
- VIP
I'm so sorry Glamour@

Recunosc , cateodata spiritul umorului ma paraseste fara preaviz ,sau daca nu o face definitiv , e mai putin vizibil :lol:
Eu sunt sigur ca userii au inteles ca este un pamflet , tu cu atat mai mult ,dar ai vrut sa-ti iei masuri de precautie .Inteleg perfect si scuze inca o data . :?
P.S Nici nu stiam ca a ajuns Wallpaper
) Stii ca sumele nu se spun .Cum nu e indicat in viata reala , sa intrebi pe cineva despre cat castiga /religie/orientare sexuala .In schimb , ai putea sa-ti feliciti asistenta , ca dintr-o joaca , a ajuns Wallpaper ! :lol: :lol: :lol:
Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding !
P.S 2 Pentru userii care si-au facut cont ieri/alaltaieri , tin sa specific ca , GlamourFoto@ NU are nici o legatura cu poza de mai sus .Este doar a mea ! De pe Google ! [sau ma rog , ajunsa acolo ]
Glamour@ , daca vroiam sa fiu luat in serios chiar 24/7/365 , imi luam de la inceput un nickname mai hatru gen Einstein/Marx /Lenin/Castro(Fidel) /Che Guevara /Hollyfield /Tyson s.a.m.d .
Cum e cunoscut faptul ca , numele cuiva influenteaza intrucatva si parcursul lui in viata ,cred ca asa e si cu un nickname . Cum ar fi sa te cheme Gogu si tu de fapt sa fii un mare savant /inventator genial / meteorolog spatial ? Eu cred ca asa ceva este imposibil ! :lol:
Si uite ca nu mai scriu pe acest topic ,poti sa ma si provoci ... dar - ca sa pastram proportiile -nu cred ca ma poti acuza pe mine , ca as fi de vina pentru lipsa imaginatiei , a celor care se intreaba ...
Recunosc , cateodata spiritul umorului ma paraseste fara preaviz ,sau daca nu o face definitiv , e mai putin vizibil :lol:
Eu sunt sigur ca userii au inteles ca este un pamflet , tu cu atat mai mult ,dar ai vrut sa-ti iei masuri de precautie .Inteleg perfect si scuze inca o data . :?
P.S Nici nu stiam ca a ajuns Wallpaper
Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding ! Kidding !
P.S 2 Pentru userii care si-au facut cont ieri/alaltaieri , tin sa specific ca , GlamourFoto@ NU are nici o legatura cu poza de mai sus .Este doar a mea ! De pe Google ! [sau ma rog , ajunsa acolo ]
Glamour@ , daca vroiam sa fiu luat in serios chiar 24/7/365 , imi luam de la inceput un nickname mai hatru gen Einstein/Marx /Lenin/Castro(Fidel) /Che Guevara /Hollyfield /Tyson s.a.m.d .
Cum e cunoscut faptul ca , numele cuiva influenteaza intrucatva si parcursul lui in viata ,cred ca asa e si cu un nickname . Cum ar fi sa te cheme Gogu si tu de fapt sa fii un mare savant /inventator genial / meteorolog spatial ? Eu cred ca asa ceva este imposibil ! :lol:
Si uite ca nu mai scriu pe acest topic ,poti sa ma si provoci ... dar - ca sa pastram proportiile -nu cred ca ma poti acuza pe mine , ca as fi de vina pentru lipsa imaginatiei , a celor care se intreaba ...