Sunt curioasa cati dintre cei care fac videochat se mai ocupa si cu altceva.
La alt job ma refer.
Si cat de diferit este de videochat.
Alte ocupatii.
- Maleficent
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
parerea mea este ca v-chatu' ocupa prea mult timp ca sa-si mai permita cineva si alt job....cat despre bani.ce sa mai vorbim,nu stiu cam ce slujba as putea avea sa ma plateasca asa bine si sa am si propriul program...acasa.etc...mai naspa e ca videochatu nu e ceva de viitor...ma gandesc si la viitor...ce o sa fac dupa...doar nu o sa fac asta toata viata...dar deocamdata ma bucur de avantajele videochatului
- Maleficent
- Veteran
multumesc la fel!!!
-
- User Junior+
eu (mai) fac (si) altceva... de fapt daca ma gandesc bine nici nu ma prea ocup cu videochatul. voi ? 
videochatul il consider un bun mod de a face bani, dar pt mine a fost mereu ceva temporar, ceva la care nu ma gandesc sa evoluez.Mi-a asigurat un venit care mi-a permis sa investesc in ceva sigur, care stiu ca este absolut legal si am un profit bun.A fost o rampa foarte buna, defapt inca mai este o sursa de profit pt mine.
- plasma
- User Activ
Eu lucrez la o linie erotica - cica sunt operator telefon - si part time fac videochat. De curand mi-am facut propriul studio de videochat si ma ocup numai de el. Intentionez sa imi diversific activitatea dupa ceva timp...ceva in domeniul publicitatii.
Cred ca nu as putea sa fac videochat 8 ore/zi fara sa ma plictisesc ingroztor
Cred ca nu as putea sa fac videochat 8 ore/zi fara sa ma plictisesc ingroztor