sfaturi-foarte-importante-site-studioului-t15392.html
Evander, siteurile sunt publice, stiute, despre ce curaj vorbesti? Poti analiza liber.
Am vazut ultimul rand, nou, din postul tau dupa ce am postat. Inseamna ca vedem la fel, ca nu e o problema daca se face o analiza tehnica a unor siteuri. Deci le-am dat eu (exemplele). Nu mai repet, fara alte mizerii. Cred ca multi pot fi ajutati astfel sa stie ce trebuie sa ceara pentru un site. Chiar cred ca Evander are cunostinte despre, pacat ca e incrancenat pe lupte stupide. Cat nu sare calul e bine primit, sunt si eu, care le am si eu pe ale melesph scrie:@WinXP iar scriem in acelasi timp bre si ce crezi, tocmai ceream niste exemple din partea omului) gand la gand cu bucurie.
Ma gandesc ca daca as posta cu nickname-ul pe care l-am folosit pe internet din 2006 pana acum un an ti-ai inghiti tastele (asta in cazul in care chiar esti un om informat cu ceea ce se intampla pe internet si cine stabileste trenduri in anumite domenii legate de internet). Anyway, ignoram partea asta doar pentru ca ai punctat foarte corect anumite aspecte in posturile tale anterioare.Evander scrie:L-am mirosit ca e incepator, dar e un tip inteligent si pricepe foarte usor lucrurile. Iar el mi-a vandut gogosi cu privire la cv-ul lui.
Nu ti-a vandut nimeni gogosi. Ti-am spus ca daca vrei sa ajuti comunitatea cu sfaturi trebuie ca acestea sa fie clare si fara stilul tau pasiv-agresiv care de multe ori devine jignitor si ti-am mai spus ca daca vrei doar sa ii trollezi pe patronii de studiouri e treaba ta. Daca ti se pare ca un sfat de bun simt inseamna "gogosi" imi pare rau sa ti-o spun dar experienta ta este proportional egala cu gradul tau de meltenism. Prima data am crezut ca ai un defect "profesional" in exprimare. Acum am realizat ca esti iubitor de mall-uri.Evander scrie:Cu sph am vorbit in privat, eu am ales sa-i spun cine sunt iar el a ales sa-mi vanda gogosi. Asta e viata, astia-s oamenii.
Serios? Chiar ai impresia ca cineva cu capul pe umeri ar incerca sa ii dovedeasca ceva unui meltean care sufera de grandomanie? Doar tu vrei sa-ti etalezi cu orice pret ouale pe aici. Restul ne vedem de treburile noastre. Si asta o sa fac de acum incolo, in loc sa-mi bat capul sa educ un mediocru care se crede zeu.Evander scrie:Sph, discutia asta e total neproductiva, dar uite cum facem, imi spui in privat nickname-ul pe care zici ca l-ai facut celebru, il verific, si daca informatia se confirma, nu doar ca-mi inghit tastele, dar iti voi cere scuze public.
Nu, nu, nu. Inceteaza sa mai eviti intrebarile noastre ca nu suntem la grupa mica. Explica exact cum faci sa apara imaginile pe Google Web Search cand sunt cautari "videochat" related. Sau "angajari" related. Lasa gargara ca stii ca te-ai facut de cacat la faza asta. Eu te-am lasat sa aberezi in speranta ca te potolesti. Acum ca te-ai umflat in pene atata explica cum poti sa recomanzi ceva care nu are cum sa functioneze si nu te mai rahati in pantaloni atata. Eviti sa raspunzi la intrebarile lui WinXP, eviti sa raspunzi la intrebarile mele. Nu ai gasit pe moz.com explicatiile si nu stii cum sa o mai dai cotita? Ia vezi ca poate te ajuta vreun adormit de pe seopedia si o sa reusesti sa pari ceva mai coerent.Evander scrie:Da, exact cum banuiam, ti-am dat ceva cu care sa lucrezi, normal ca ti-am spus doar inceputul. Ca orice incepator, te-ai repezit si ai dat cu oistea-n gard.
Daca esti nimeni in drum, cum ma asteptam, normal ca am incheiat orice discutie. Cu badaranii n-am ce sa discut.