Un studio nou , trimiteti garda financiara ? :)

Orice subiect care nu se poate incadra la categoriile deja existente!
Scrie răspuns
BasGLM
User Avansat
User Avansat
Has thanked: 0
Been thanked: 0

acum cateva zile un " cumatru" care are studio vb de forumul acesta si a venit vb de reclama la studio lui pe acest forum , la care imi zice ce e tampit sa puna anunt aici ca in secunda urmatoare trimit veteranii si bobocii institutiile statului la adresa lui :) sau incep sa puna modele sau chiar ei sa sune sa se itnereseze ..i-am explicat ca asta e piata si asa e peste tot... concurenta si ca dabia ar astepta forumu sa trm niste baietei la el acasa :)
SoulCams Models Studios wanted
WinXPfather
Moderator
Moderator
Has thanked: 48 times
Been thanked: 92 times

Corect, omul e intelept. Eu unul l-as arde scurt. Cum apare cum l-am ars. Parca ar fi singurul, cati nu-si plang de mila... Oricum nu-i facem mare lucru, totul ca sa-i luam fetele, i le iubim putin si le punem pe lepre la treaba, iar daca el e docil nu-l regulam la rozaliu. Din experienta, sobolanii de genul asta ce stau ascunsi de lumina soarelui nu mai devin atractivi penetrarii oricum.

E intelept ca vine ia informatia de aici, poate o foloseste dar nu e idiot sa scoata capul. Unii mai sunt retarzi de o fac. Nu mai dau exemple ca doar se vad care studiouri isi mai fac reclama, dar e la misto :)

Dar pana la urma care e ideia?! :)
Nu intotdeauna clisma e solutia!

Imagine
Ken
Veteran
Veteran
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Se mai fac si deastea ca deh lumea-i invidioasa si proasta .... sunt "n" studioaie care trimit modele in recunoastere ..... concurenta mare .... modele putine si tot asa ...

@winxpfather ... nici eu nu vad ideea :wink:
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”