Un studio nou , trimiteti garda financiara ? :)
acum cateva zile un " cumatru" care are studio vb de forumul acesta si a venit vb de reclama la studio lui pe acest forum , la care imi zice ce e tampit sa puna anunt aici ca in secunda urmatoare trimit veteranii si bobocii institutiile statului la adresa lui
sau incep sa puna modele sau chiar ei sa sune sa se itnereseze ..i-am explicat ca asta e piata si asa e peste tot... concurenta si ca dabia ar astepta forumu sa trm niste baietei la el acasa 
- WinXPfather
- Moderator
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 92 times
Corect, omul e intelept. Eu unul l-as arde scurt. Cum apare cum l-am ars. Parca ar fi singurul, cati nu-si plang de mila... Oricum nu-i facem mare lucru, totul ca sa-i luam fetele, i le iubim putin si le punem pe lepre la treaba, iar daca el e docil nu-l regulam la rozaliu. Din experienta, sobolanii de genul asta ce stau ascunsi de lumina soarelui nu mai devin atractivi penetrarii oricum.
E intelept ca vine ia informatia de aici, poate o foloseste dar nu e idiot sa scoata capul. Unii mai sunt retarzi de o fac. Nu mai dau exemple ca doar se vad care studiouri isi mai fac reclama, dar e la misto
Dar pana la urma care e ideia?!
E intelept ca vine ia informatia de aici, poate o foloseste dar nu e idiot sa scoata capul. Unii mai sunt retarzi de o fac. Nu mai dau exemple ca doar se vad care studiouri isi mai fac reclama, dar e la misto
Dar pana la urma care e ideia?!
- Ken
- Veteran
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Se mai fac si deastea ca deh lumea-i invidioasa si proasta .... sunt "n" studioaie care trimit modele in recunoastere ..... concurenta mare .... modele putine si tot asa ...
@winxpfather ... nici eu nu vad ideea
@winxpfather ... nici eu nu vad ideea